Інформація по темі "" | Публікації по тегу
07.04.15
2802 0
Друкувати
Обране

Оплата праці працівників держорганів: зміни від Кабміну

Кабмін вніс зміни та визнав такими, що втратили чинність, деякі свої постанови з питань оплати праці.

Зокрема, зміни внесені в постанову КМУ від 09.03.2006 р. № 268 «Про упорядкування структури та умов оплати праці працівників апарату органів виконавчої влади, органів прокуратури, судів та інших органів».

Уточнено, що надбавка за вислугу років виплачується, зокрема, особам рядового та начальницького складу податкової міліції органів ДФС у відсотках до окладу грошового утримання з урахуванням доплат за спеціальне звання і залежно від вислуги років у таких розмірах: понад 1 рік — 5, понад 2 роки — 10, понад 5 років — 20, понад 10 років — 25, понад 15 років — 30, понад 20 років — 35, понад 25 років — 40 %.

В новій реакції викладено схеми посадових окладів:

— керівних працівників і спеціалістів апарату центральних органів виконавчої влади (крім міністерств), СБУ,  Служби зовнішньої розвідки, Управління держохорони, Адміністрації Державної спеціальної служби транспорту;

— осіб рядового і начальницького складу податкової  міліції державних податкових інспекцій.

Також розроблено нову Схему посадових окладів керівних працівників і спеціалістів спеціалізованих департаментів та органів ДФС.

Такі зміни внесені постановою КМУ від 31.03.2015 р. № 153, яка набере чинності з дня офіційного опублікування. На день підготування замітки документ офіційно не опубліковано.

 

 

 

Помітили помилку? Виділіть її та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити нас про це
Коментарі
0
Яка вдача - ви можете стати першим, хто прокоментує цей матеріал.
Залишити коментар:
Для того, щоб роздрукувати текст необхідно авторизуватись або зареєструватись
Дякуємо, що читаєте нас Увійдіть і читайте далі
pw-image
Читайте сайт за ціною чашки кави
Платне користування buhgalter.com.ua передбачає:
  • доступ до новин, статей, довідників
  • безлімітні завантаження бланків
  • відсутність реклами.
Передплатники PRO-доступу, «Бюджетної бухгалтерії», «Оплата праці» та користувачі «FIT-Бюджет» отримують безкоштовний доступ до порталу бонусом до передплати.
Передплата подовжується автоматично щомісяця, але відмовитися можна у будь-який момент. Я погоджуюсь з користувацькими умовами
60
грн/
місяць
Вже передплатили? Увійти
Передплата подовжується автоматично щомісяця, але відмовитися можна у будь-який момент. Я погоджуюсь з користувацькими умовами
ic-acc-pay
×