Інформація по темі "" | Публікації по тегу
06.03.17
6325 1
Друкувати
Обране

Підвищення окладів керівним працівникам навчально-виховного комплексу

Керівникам навчально-виховних комплексів «школа-дитячий садок» та їх заступникам з навчальної та навчально-виховної роботи посадові оклади підвищуються з 1 січня 2017 року.

Міністерство освіти і науки України та ЦК Профспілки працівників освіти і науки України спільним листом повідомляють, що підвищення посадових окладів педагогічних працівників усіх інших закладів та установ освіти, які фінансуються за рахунок державного та місцевих бюджетів, здійснюється з 1 вересня 2017 року.

Зважаючи, що керівник навчально-виховного комплексу та його заступник з навчальної та/або навчально-виховної роботи забезпечують організацію здобуття учнями відповідної загальної середньої освіти на тому ж рівні, що й працівники загальноосвітніх навчальних закладів на аналогічних посадах, оплата праці таких працівників має здійснюватися за рахунок коштів освітньої субвенції, а отже, їх посадові оклади необхідно підвищити на 2 тарифні розряди з 1 січня 2017 року.


 
Помітили помилку? Виділіть її та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити нас про це
Коментарі
1
Коля
08.03.2017
Підвищення зарплат і пенсій лише прискорить знецінення гривні. Хто виграє і хто програє, якщо зарплати і пенсії підвищать у 2 рази, а ціни і тарифи зростуть у 5 разів? Виграє, однозначно, друкар грошових знаків, тобто влада, а громадяни, відповідно, програють. -------------------------------- Навіть одночасне підвищення зарплат і цін в одну й ту саму кількість разів знецінює ваші гроші, які вже є у вашому гаманці, у ту саму кількість разів. Практично це означає , що ви зможете купити у ту саму кількість разів менше товарів і послуг, ніж до знецінення. А хто вас обікрав, не залізаючи до вашої кишені, здогадайтесь тепер самі. -------------------------------------------------------------------------------------------------- Знецінення національних грошей у нормальних країнах вважається порушенням, за яке уряд може бути притягнутим до відповідальності.
Залишити коментар:
Для того, щоб роздрукувати текст необхідно авторизуватись або зареєструватись
Дякуємо, що читаєте нас Увійдіть і читайте далі