Інформація по темі "" | Публікації по тегу
12.06.17
6682 4
Друкувати
Обране

Про право на щорічну відпустку у разі переведення на інше місце роботи

Питання: Чи зберігається Право на щорічну відпустку у разі переведення на інше місце роботи?


Відповідь: відповідно ст. 81 Кодексу законів про працю України, за бажанням працівників, переведених на роботу з одного підприємства, установи, організації на інше підприємство, в установу, організацію, які не використали за попереднім місцем роботи повністю або частково щорічну основну відпустку і не одержали за неї грошової компенсації, щорічна відпустка повної тривалості надається до настання шестимісячного терміну безперервної роботи після переведення.

Якщо працівник, переведений на роботу на інше підприємство, в установу, організацію, повністю або частково не використав щорічні основну та додаткові відпустки і не одержав за них грошову компенсацію, то до стажу роботи, що дає право на щорічні основну та додаткові відпустки, зараховується час, за який він не використав ці відпустки за попереднім місцем роботи. 

Управління Держпраці у Хмельницькій області

Помітили помилку? Виділіть її та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити нас про це
Коментарі
4
Катерина
13.06.2017
Якщо працівник перевів на нове місце роботи 25 днів. Як нова організація має відобразити цю відпустку у звіті ЄСВ.. якщо в липні працівник відпрацював 3 дні а далі взяв цю відпустку.. з якої вже оплачені всі податки в мин. організації?
ку Катерина
13.06.2017
а навіщо попередня платила податки?? І як вона їх у себе відобразила? Як розрахункові чи що?
ммм
15.06.2017
Попередня організація сплачує всі податки в т.ч. і 22% із суми компенсації, в звіті з ЄСВ відображається як відпустка, а організація нова лише перераховує відпускні із свого депонованого рахунку на картрахунок працівника чисту суму відпускних без податків в той період коли працівник забажає підти у відпустку, Тобто нова організація є зберігачем коштів працівника....
Валентина
18.07.2017
Працівник працювала і відпустка в неї була 31 к.д., в лютому 2017 року тимчасово перевели на інше місце роботи де відпустка 24 к.д. З серпня працівник іде в відпустку, як рахувати тривалість відпустки? Допоможіть будь ласка.
Залишити коментар:
Для того, щоб роздрукувати текст необхідно авторизуватись або зареєструватись
Дякуємо, що читаєте нас Увійдіть і читайте далі