Інформація по темі "" | Публікації по тегу
24.02.17
4334 3
Друкувати
Обране

Уряд упорядкував оплату праці працівників державних нотаріальних контор та державних нотаріальних архівів

Уряд упорядкував оплату праці працівників державних нотаріальних контор та державних нотаріальних архівів. Зокрема, передбачено збільшення розмірів посадових окладів в середньому у 2,5-3 рази, а також встановлення єдиних розмірів посадових окладів без застосування групи за оплатою праці, до яких належать області і міста залежно від чисельності населення.

Підвищення заробітної плати працівникам державних нотаріальних контор, державних нотаріальних архівів створить додаткові мотиваційні умови для роботи в таких конторах та архівах та належного виконання зазначеними працівниками наданих їм державою повноважень. Крім того, це покращить надання нотаріальних та адміністративних послуг фізичним та юридичним особам.

Реалізація зазначеної постанови здійснюватиметься в межах фонду оплати праці працівників органів юстиції на 2017 рік.

Постанова КМУ від 21 лютого 2017 р. № 84

Помітили помилку? Виділіть її та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити нас про це
Коментарі
3
Коля
25.02.2017
Підвищення зарплат і пенсій лише прискорить знецінення гривні. Хто виграє і хто програє, якщо зарплати і пенсії підвищать у 2 рази, а ціни і тарифи зростуть у 5 разів? Виграє, однозначно, друкар грошових знаків, тобто влада, а громадяни, відповідно, програють. -------------------------------- Навіть одночасне підвищення зарплат і цін в одну й ту саму кількість разів знецінює ваші гроші, які вже є у вашому гаманці, у ту саму кількість разів. Практично це означає , що ви зможете купити у ту саму кількість разів менше товарів і послуг, ніж до знецінення. А хто вас обікрав, не залізаючи до вашої кишені, здогадайтесь тепер самі. --------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Знецінення національних грошей у нормальних країнах вважається порушенням, за яке уряд може бути притягнутим до відповідальності.
Марина
27.02.2017
Ага, особливо нотаріуси, такі бідні!!!!! Лишень у Дніпропетровському районі- державний нотаріус Кобрусева --- ХАБАРНИЦЯ!!!! За оформлення належної людям за законом спадщини ДЕРЕ суми в кільканадцять тисяч гривень!!!! І нічого!!!??? То де ж антикорупційна система??? Прямо в коридорі відвідувачі рахують їй налом грошики, а її помічниці дають розписатися в якомусь папірці - і все!!!
Марина
27.02.2017
До речі- це Дніпропетровський район Дніпропетровська область.
Залишити коментар:
Для того, щоб роздрукувати текст необхідно авторизуватись або зареєструватись
Дякуємо, що читаєте нас Увійдіть і читайте далі