Інформація по темі "" | Публікації по тегу
23.03.17
2616 1
Друкувати
Обране

За мобілізованими місцевими депутатами робочі місця зберігатися не будуть

Пропонується статтю 119 КЗпП доповнити новою частиною, згідно з якою на осіб, які займали виборні посади в органах місцевого самоврядування, призваних на військову службу, а термін повноважень яких закінчився в період проходження військової служби, не поширюватимуться гарантії, що стосуються збереження місця роботи і посади.

У той же час пропонується продовжити термін реалізації гарантій, щодо надання попередньої роботи (посади) або компенсаційних виплат колишнім депутатам місцевих рад, які працювали в радах на постійній основі і були призвані на військову службу на час після їх демобілізації.

Проект Закону № 3464 «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо гарантій трудових прав осіб, які займали виборні посади в органах місцевого самоврядування, в зв'язку з проходженням ними військової служби» прийнятий за основу на ранковому засіданні Верховної Ради 22 березня.

http://jurliga.ligazakon.ua

Помітили помилку? Виділіть її та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити нас про це
Коментарі
1
Коля
23.03.2017
Деякі посадовці та судді під час президентства Януковича позбавляли засобів існування пересічних людей , та виганяли їх . То нехай тепер ті "сміливі " посадовці поїдуть у Донецьк і виженуть бойовиків...
Залишити коментар:
Для того, щоб роздрукувати текст необхідно авторизуватись або зареєструватись
Дякуємо, що читаєте нас Увійдіть і читайте далі