Інформація по темі "" | Публікації по тегу
10.08.22
3057 1
Друкувати
Обране

Громадам частково спростили процедури закупівель

2 серпня 2022 року Кабінет Міністрів України схвалив постанову №874 "Про внесення змін до пункту 1 постанови Кабінету Міністрів України від 28 лютого 2022 р. № 169", яка частково спрощує умови закупівель на час дії воєнного стану, повідомляє Асоціація міст України.

Так, придбання товарів, робіт і послуг, вартість яких становить або перевищує 50 тис. грн, може проводитися без застосування порядку проведення спрощених закупівель та/або електронного каталогу у разі, коли публічні закупівлі товарів, робіт і послуг здійснюються для:

  • проведення заходів із мобілізації та цивільного захисту;
  • будівництва, реконструкції, капітального ремонту та облаштування місць проживання внутрішньо переміщених та евакуйованих осіб;
  • будівництва, реконструкції, капітального ремонту та облаштування захисних споруд цивільного захисту, у тому числі подвійного призначення, найпростіших споруд, укриттів;
  • підготовки до проведення опалювального сезону.

Окрім того, органам місцевого самоврядування постановою дозволено під час закупівлі засобів індивідуального захисту здійснювати попередню оплату на строк та у розмірах, визначених у договорах про закупівлю товарів і послуг.

 

Джерело:
decentralization.gov.ua
Помітили помилку? Виділіть її та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити нас про це
Коментарі
1
Світлана
12.08.2022
Це можна тільки органам місцевого самоврядування,чи також и закладам освіти
Залишити коментар:
Для того, щоб роздрукувати текст необхідно авторизуватись або зареєструватись
Дякуємо, що читаєте нас Увійдіть і читайте далі