Інформація по темі "" | Публікації по тегу
09.10.18
7219 5
Друкувати
Обране

На електронні ресурси ДФС здійснюються кібератаки

08.10.2018 починаючи з 18 год. 00 хв. на зовнішню віртуальну адресу ІТС «Електронний кабінет» в мережі Інтернет (cabinet.sfs.gov.ua, ІР-адреса 217.76.198.152) та 09.10.2018 починаючи з 09 год. 00 хв. на зовнішню віртуальну адресу ІТС «Офіційний веб-портал ДФС України» (sfs.gov.ua, ІР-адреса 217.76.198.157) була зафіксована велика кількість запитів, що спричинило збільшення навантаження на центральний процесор мережевого екрану (до 100%) та призвело до його нестабільної роботи.

Провайдером було ідентифіковано кібератаку на відмову в обслуговуванні (Denial of service attack, DoS attack) та застосовано механізм захисту від атаки.

Зазначене кібер-втручання призвело до недоступності ресурсів ІТС «Електронний кабінет» та ІТС «Офіційний веб-портал ДФС України» деяким користувачам в мережі Інтернет.

Відповідно до Порядку взаємодії органів виконавчої влади з питань захисту державних інформаційних ресурсів ДФС невідкладно було поінформовано Адміністрацію держспецзв’язку про випадки DoS-атак.

Просимо вибачення за тимчасові незручності.

www.facebook.com/SFSofUkraine/

Помітили помилку? Виділіть її та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити нас про це
Коментарі
5
Тая
09.10.2018
А как это соотносится с тем, что с утра нельзя войти в электронный кабинет платника ы зарегистрировать налоговые накладные. На горде бузына, а в Кивы дядько.
Светлана
10.10.2018
Бежит лиса по лесу. Навстречу обезьяна: — Лиса, куда несёшься?- Да у нас новый налог на мех ввели. боюсь. как бы шкуру не сняли. Обезьяна как кинется бежать, даже лису обогнала. Лиса:
— Обезьяна, а тебе — то, голожопой, чего бояться?
— А то я нашу страну не знаю! С голожопых и начнут!
Світлана
10.10.2018
Як мені подобається вислів "деяким користувачам....", а не важливо, що ВСІ користувачі не змогли зайти до електоронного кабінету???
Сергій Світлана
11.10.2018
Як ви можете стверджувати, що всі?))
алла
11.10.2018
коли все запрацює? хто дасть відповідь.
Залишити коментар:
Для того, щоб роздрукувати текст необхідно авторизуватись або зареєструватись
Дякуємо, що читаєте нас Увійдіть і читайте далі
pw-image
Читайте сайт за ціною чашки кави
Платне користування buhgalter.com.ua передбачає:
  • доступ до новин, статей, довідників
  • безлімітні завантаження бланків
  • відсутність реклами.
Передплатники PRO-доступу, «Бюджетної бухгалтерії», «Оплата праці» та користувачі «FIT-Бюджет» отримують безкоштовний доступ до порталу бонусом до передплати.
Передплата подовжується автоматично щомісяця, але відмовитися можна у будь-який момент. Я погоджуюсь з користувацькими умовами
60
грн/
місяць
Вже передплатили? Увійти
Передплата подовжується автоматично щомісяця, але відмовитися можна у будь-який момент. Я погоджуюсь з користувацькими умовами
ic-acc-pay
×