Інформація по темі "" | Публікації по тегу
15.05.15
11730 0
Друкувати
Обране

Заповнюємо «Кількість календарних днів перебування у трудових відносинах протягом звітного місяця» таблиці 6 додатка 4 звіту з ЄСВ при не повному робочому дні

Яким чином заповнюється графа 15 «Кількість календарних днів перебування у трудових/ цивільно-правових відносинах протягом звітного місяця» таблиці 6 додатка 4 звіту щодо сум нарахованого ЄВ, якщо найманий працівник працює неповний робочий день?

Відповідно до п. 9 розд. ІV Порядку формування та подання страхувальниками звіту щодо сум нарахованого єдиного внеску на загальнообов’язкове державне соціальне страхування, затвердженого наказом Міністерства фінансів України від 14.04.2015 № 435, (далі – Порядок № 435), таблиця 6 додатка 4 звіту щодо сум нарахованого єдиного внеску на загальнообов’язкове державне соціальне страхування (далі – ЄВ) до цього порядку призначена для формування страхувальником у розрізі кожної застрахованої особи відомостей про суми нарахованої їй заробітної плати (доходу) у звітному місяці.
     Графа 15 «Кількість календарних днів перебування у трудових/ цивільно-правових відносинах протягом звітного місяця» в таблиці 6 додатка 4 звіту щодо сум нарахованого ЄВ відповідає кількості календарних днів від 1-го до 31 (28, 29, 30) залежно від кількості календарних днів у місяці. Якщо початок трудових відносин збігається з першим числом місяця та відсутній факт звільнення застрахованої особи у звітному періоді (закінчення цивільно-правових відносин), значення графи 15 завжди дорівнює кількості календарних днів у місяці. У разі наявності факту звільнення показник відповідає кількості календарних днів тривалості трудових відносин у звітному місяці з урахуванням дня звільнення.
     Тобто, незалежно від того, що найманий працівник (застрахована особа) працює неповний робочий день, при заповненні таблиці 6 додатка 4 звіту щодо сум нарахованого єдиного внеску у графі 15 «Кількість календарних днів перебування у трудових/ цивільно-правових відносинах протягом звітного місяця» зазначається кількість календарних днів від 1-го до 31 (28, 29, 30) залежно від кількості календарних днів у місяці, або по дату закінчення трудових відносин.

За метеріалами zir.minrd.gov категорія 301.06.01

Помітили помилку? Виділіть її та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити нас про це
Коментарі
0
Яка вдача - ви можете стати першим, хто прокоментує цей матеріал.
Залишити коментар:
Для того, щоб роздрукувати текст необхідно авторизуватись або зареєструватись
Дякуємо, що читаєте нас Увійдіть і читайте далі
pw-image
Читайте сайт за ціною чашки кави
Платне користування buhgalter.com.ua передбачає:
  • доступ до новин, статей, довідників
  • безлімітні завантаження бланків
  • відсутність реклами.
Передплатники PRO-доступу, «Бюджетної бухгалтерії», «Оплата праці» та користувачі «FIT-Бюджет» отримують безкоштовний доступ до порталу бонусом до передплати.
Передплата подовжується автоматично щомісяця, але відмовитися можна у будь-який момент. Я погоджуюсь з користувацькими умовами
60
грн/
місяць
Вже передплатили? Увійти
Передплата подовжується автоматично щомісяця, але відмовитися можна у будь-який момент. Я погоджуюсь з користувацькими умовами
ic-acc-pay
×