Архів чату за 08.07.2021

Тут зберігається архів спілкування в чаті на порталі
EVGENIY
Повелитель Галактики
Повелитель Галактики
Регіон: Харьковская область
Дякував (ла): 150 разів
Подякували: 1396 разів
Контактна інформація:

Повідомлення EVGENIY »

Марина 07:21
Всем привет)))

Інна 07:41
Доброе утро!!!

Оксана 08:11
Доброго ранку!!! Гарного дня!!!

Таня 08:15
Доброго ранку!

ОМС 08:19
ВСЕМ ДОБРОЕ УТРО!!!))))

Тат_яна 08:19
Доброе утро!

зарплата 08:22
В какие рядки должны попасть суммы по прерасчетам по зарплате с видами начислений 2 и 3 ? Из Д1 в общую таблицу они не попадают и вручную не понятно куда добавлять? Помогите пожалуйста разобраться!!!

Оксанка 08:23
Добрий ранок!!!)))) Гарного дня, легкої здачі звітів)))

ОМС 08:26
Тат_яна, привет! Вчера прогуляла?

Тат_яна 08:29
ОМС, СМОТРИМ АРХИВ ЧАТА !!!

просто таня 08:40
здравствуйте.сто лет не была.купила картридж кенон как запасной,так как тот что родной в принтере часто начал тупить,а печатать то нужно и некогда ждать с ремонта.я новый поставила на приход как запчасть и списала на установку,а теперь вот думаю что что то нето сделала.я ж его заправлять то буду тонером.наверное нужно что б он на запчастях висел

просто таня 08:40
аж до списания через несколько лет как не придатного

EVGENIY 08:41
Доброго ранку ) Всім гарного дня!

EVGENIY 08:43
просто таня, у вас же и сейчас на учете нет картриджа но ві заправляете )) Как только решите что в принтере картиридж нужно вікининуть и поставть єтот на замену то можно списать! Если будете оба использовать то просто пусть висит на запчастях

ОМС 08:44
Тат_яна, Похоже прогуляла я?

EVGENIY 08:46
ОМС, ага ))

Олена освіта 08:53
EVGENIY, питання по лікарняним Вчитель знаходячись у відпустці по догляду за дитиною до 3-х років перериває відпустку і йде ще на один лікарняний дородовий... як правильно рахувати сер. з/п по мінімалці чи по тарифному окладу?

EVGENIY 08:56
Олена освіта,

ОМС 08:57
EVGENIY, такой вопрос. На предприятии уже "развелось" много электронных подписей ( директор, глбух, уповноважена особа...и тд и тп) . Сами токены мы учитываем, а как с самими подписями? Есть какие-то рекомендации? Что для этого нужно? Приказом закрепить или как?

EVGENIY 08:57
Олена освіта, https://buhgalter.com.ua/articles/trudo ... iy-dekret/

EVGENIY 09:00
ОМС, так у уповноваженых это их личные вроде и они не привязаны к установе они могут ими пользоваться в личных целях на сколько я понимаю, в теории должно быть положення наверное про учет подписей, типа вестись журнал ЕЦП, но мне кажется это лишняя бюрократия, нужно почитать! Я так с лету не могу четко сказать )

ОМС 09:07
EVGENIY, вот и я чувствую, что как-то нужно это типа учитывать, хотя бы "для себя" понимать кто и что подписывает. Сейчас их 10 шт, потом станет 20... Вы согласны?

EVGENIY 09:09
ОМС, треба розбиратися )

ОМС 09:11
EVGENIY, та да. Якщо десь "нароєте", поділитесь?

EVGENIY 09:12
ОМС, звичайно )))

Тат_яна 09:13
ОМС, а если в облікову добавить? И журнал учета в используеміе бланки?

Тат_яна 09:17
ОМС, есть же журнал учета печатей и штампов, с оттисками, с указанием "хранителей". Значит, нужно и здесь учитывать. А как? Сделать стовпчик с указанием серийного номера токена и кто-где-когда его использует?

Тат_яна 09:19
Блин, умеем мы себе работу на ровном месте находить... Креативщики так сказать...

Тат_яна 09:19
просто таня,

ОМС 09:20
Тат_яна, ну извини "попой" чувствую, что чем-то нужно "узаконить"

ДАБК 09:24
Веду журнал обліку захищених носіїв особистих ключів (токенів), з якогось нормативного акту витягла - не пам'ятаю, де зафіксовано кому який токен видано (тип, серійний номер), а вже працівники записують на них свої ЕЦП і відповідають за них. Згідно законодавства повиненн бути один ЕЦП в однієї людини і передавати його сторонній особі заборонено

Тат_яна 09:24
ОМС, таки да. Может, и не в обликовой, а в положении про ведение бухгалтерского учёта, нам же "дали свободу" в этом плане, чтобы "наверху" на мелочи не отвлекались. Наверное, до журнальчика по учету "мокрых" печатей нужно завести и такой. А может в него можно втулить?

Тат_яна 09:30
ДАБК, ну уже ж и не ЕЦП, И не получится один... У нас в Медке одни КЕпы, в казне - другие... Нарушаем?

EVGENIY 09:33
Тат_яна, нет

просто таня 09:35
EVGENIY, на 08,43 спасибо.именно два и будем использовать.я так и подумала, что что то не то сделал списаав его сразу.буду возвращать на запчасти.обидно звит уже сделала на черновичках.ухххх.

S 09:38
добрий день! підкажіть, будь ласка, хто вже здавав об"єднану звітність за 2 кв, чому у 2-ій квитанції прийшла відповідь "порушено цілісність пакету" ЩО ЦЕ ОЗНАЧАЄ???

ОМС 09:41
Тат_яна, у нас еще и регистрация входящей и исходящей в программе. Ответственным тоже доступ по электронным ключам, и пошло и поехало... Я то уже может и "переморгала" бы, от завтрашнего дня до "заслуженного" уже ровно 8 мес. Но натура у меня такая, лезть куда не просят)))

ЛюдКа 09:41
Всім привіт!!!!!Гарного дня та позитиву!!!!Всі на робочих місцях після Івана Купала????

ОМС 09:42
ЛюдКа, та здається всі)))))

ЛюдКа 09:45
всім,всім,всім!!!!!

EVGENIY 09:46

Оксанка 10:13
ЛюдКа,)))) В нас головне свято попереду в суботу...

Ірина 10:16
Доброго ранку, Колеги підскажіть чи прошиваєте Ви Головні Книги? Ким підписуєте?

ОМС 10:18
Ірина, я ні((((

YYYY 10:40
Ірина, я да) но нигде не нашла, что єто надо делать

Н.А 10:46
ОМС, доброго дня! Ви як "солдат" уже рахуєте м-ці до "заслуженого"!!!! А хто ж буде ребуси бухгалтерські розв"язувати??? Ми вже привикли до ваших порад. Хоча я сама така, як ви = ще рік видержати до "заслуженого".....а хочеться щоб було правильно....

Н.А 10:49
Ірина, зараз їх мабуть мало хто підшиває. В папочку, підшитими не зручно користуватися в разі потреби. Цього ніхто не вимагає

зарплата 10:59
S, может Вы подскажете ответ на вопрос 8:22

Ірина 11:14
Доброго дня всім!Підскажіть будь-ласка чи потрібно присвоювати нові інвентарні номери на основні засоби передані від селищної ради?

ааа 11:17
Доброго дня. чи забезпечувальний депозит реєструється як попередня оплата??

ната 11:19
ні.

ааа 11:21
А маєте якесь посилання щоб можна було показати казні ? наперед дякую

EVGENIY 11:24
ааа, https://buhgalter.com.ua/news/zastosuva ... ichnih-ta/

ОМС 11:26
Н.А, добрий день! та ото ж. Хочеться, щоб не стидно було перед потомками.))) А кому це треба????

ааа 11:27
ДЯКУЮ

ОМС 11:28
Н.А, (10.49) Справа у тім, що останнім часом вимоги до усього наскільки упростились. І те, що раніше кругом вимагалось" прошнуровано, пронумеровано..." тепер ніхто ніде не вимагає

ОМС 11:32
Н.А, ви памятаєте які були вимоги до зберігання лікарняних листів? недавно я пошукала, всього цього уже ніде навіть не прописано, зникло)))))

Галя 11:33
За яке число фінансує ФСС?

EVGENIY 11:34
Галя, це наша група в вайбері приєднуйтесь і дивіться я там кожен день додаю яке число фінансує фсс

EVGENIY 11:35
Галя, https://bit.ly/2XoPSWH

Інна 11:35
Меморіальний ордер №5 по загальному і спеціальному фонду робити один чи два?

Галя 11:35
Дякую !

Галя 11:35
Інна, два

EVGENIY 11:37
Дані розрахунково-платіжних відомостей за коштами спеціального фонду записуються до меморіального ордера після виведення підсумку за коштами загального фонду.Подробиці: https://buhgalter.com.ua/zakonodavstvo/ ... oblikovih/

Лена 11:38
Таке питання, в підприємстві медична сестра проходе військову службу і їй виплачується середній заробіток, чи може роботодавець на її місце взяти медичну сестру до закінчення служби першої?

ОМС 11:40
Лена, ви що, по одній посаді збираєтесь виплачувати 2 зарплати?

Лена 11:42
Я роботодавцю доказую що це буде перевитрата фонду, але вона стоїть на своєму. ПІдкажіть якими нормативними документами можна переконати роботодавця в неправельності її рішення?

Лена 11:42
В нас медичних сестер катастрофічно не вистачає тому таке і хочуть зробити

EVGENIY 11:43
Лена, https://buhgalter.com.ua/news/trudovi-v ... -pid-chas/

Лена 11:44
EVGENIY, дякую за інформацію буду ознайомлюватися

Наталі 11:50
підкажіть, будь ласка, проводки: отримали в подарунок меблі (рах.1113), але не ввели в експлуатацію у зв'язку з ремонтом приміщення. І як це відобразити в балансі (р.1030, р.1450)?

Наталя 11:54
Вітаю, підкажіть будь-ласка, меморіальний ордер для відображення надходження коштів лікарняних з фонду, буде 4?

керр 12:21
Лена, законодавством заборони укладати строковий трудовий договір на період відсутності працівника не має

Лена 12:36
керр, дякую за інформацію

ОМС 12:52
Лена, чому ж бронь на неї не зробили? Я точно не знаю, може по договору ЦПХ взять?

ОМС 12:53
Наталя, у мене №2)

Тат_яна 13:08
ОМС, и у меня отдельная "двойка". И 5 отдельная, так сказать, персональные

ОМС 13:11
Тат_яна, у меня тоже))) 2,3 много, 5 правда одтн

ОМС 13:11
один

Света 13:14
Працівник , який по переводу працює з 01.01, йде у відпустку. Попередня установа перерахувала компенсацію на наш рахунок. Який брати відпрацьований період і місяці з/п??? Колеги підкажіть

Оксанка 13:17
EVGENIY, поветаюся до вчорашнього запитання з приводу того, що в мене зняло двічі кошти за підписку. Так ніхто зі мною і не зв'язався...

ОМС 13:22
Света, ви берете для розрахунку тільки свій період і свою кількість днів. А їхню суму перекидаєте йому на рахунок, без обкладань податками

EVGENIY 13:22
Оксанка, вам не можуть додзвонитися і написали вам на пошту

Света 13:24
ОМС, тобто з 01.01.2021р. відпрацьований

ОМС 13:25
Света, да

ОМС 13:27
Света, якщо він хоче відпустки (допустім) 18 днів, то за 7 (условно) перерахованих з попереднього місця ви йому кидаєте на картку з перерахованих, а за 11 нараховуєте з своїх. Приклад умовний

Света 13:28
ОМС, дякую

Разработчик 13:30
Оксанка, пожалуйста, проверьте вашу почту, мы написали вам письмо с вопросами. Дозвониться до вас не смогли

EVGENIY 13:30
Наталя, 2

Оксанка 13:43
Разработчик, дякую

Оксанка 13:53
Оксанка, надіслала

Оксанка 13:54
Разработчик, надіслала

Катя 13:58
Добрий день, скажіть будь-ласка, ми бюджетна установа, коледж, купляємо у ФОП товари, і платимо ім гроші, це треба показувати в 4ДФ?

EVGENIY 14:03
Катя, да

ОМС 14:10
Катя, так

Оксанка 14:13
Катя, так

Оксанка 14:13
Катя, під ознакою 157

Галя 14:13
Оксанка, як це показувати товар у 4ДФ ???

EVGENIY 14:14
Галя, гроші показувати вона мала на увазі ))

Галя 14:21
EVGENIY, тобто у об'єднаному звіті ми бюджетна установа маємо показати суму N під ознакою 157 на яку купували протягом кварталу товари:основні засоби,запаси, прод. харч.?

Оксанка 14:23
Галя, ставите номер ФОПа в графу 2, проставляєте кошти, які платити фопам, в сума доходу графа 3а нараховано і графа 3 виплаченого, податки по нулям, ознака доходу графа 6-157

Тат_яна 14:23
Галя, а вы раньше в 1 ДФ не показывали ФОПов?

Оксанка 14:24
Галя, все, що платилося ФОПам Ви маєте показати у формі

Галя 14:24
Оксанка, знаєте вперше таке взнаю, і так по всім ФОПам, а якщо ТзОВ?

Оксанка 14:24
Галя, тільки ФОП

Галя 14:24
Никогда

Оксанка 14:25
Галя, самозайняті особи

Галя 14:25
Я думала,що там тільки з/п, стипендія, лікарняні, а що ще ви показуєте?

Оксанка 14:27
Галя, необхідно обов'язково і ФОП, і все, що Ви перечислили вище

Галя 14:28
А якщо у мене є ще благодійна допомога?

Галя 14:30
Благо. допом. маю на увазі Благод. фонд коледжу нам коледжу оплачує за певнітовари і ми натур. форм. у казні робимо зміни

бух 14:44
Добрий день!Підкажіть будьласка, виявлено помилку в звіті ЄСВ за вересень 2020р.була невірно внесена сума в таблицю 6,підкажіть які подальші мої діі, ЄСВ за цей місяць сплачено вірно,тільки в таблиці внесена більша сумма,як відкоригувати цю сумму?

EVGENIY 14:46
Галя, отримання благодійної до 4дф не має відношення, і довідка в натрульній також

Бух. 14:57
бух, виправляйте терміново це.Це що ви заплатили вірно податкова не знає,вони бачать що по звіту одна сума а сплачено менша сума тобто у вас не доплата.Ще до обєднаного ми подавали просто звітний,показували з чого -,а з чого +.

бух 15:07
я зможу в старій формі зробити початковий так як раніше,і він буде рахуватися останній(тобто)правильний?

бух 15:08
чи цю помилку треба виправляти в новій формі?

Лена 15:13
Доброго дня, може в кого така ситуація: вчителя відізвано з відпустки, він разом з учнями їде до іншого міста на конкурс, Як в такій ситуації бути та як провести всі виплати?

EVGENIY 15:16
Лена, https://buhgalter.com.ua/news/kadrova-s ... orichnoyi/

Бух. 15:24
бух, якщо я не помиляюся виправляти помилки треба вже у новій формі

*** 15:24
У всех оплачиваются платежи вовремя? или с опозданием по казне?

ОМС 15:27
***, у нас МБ 1-2 затримуються.

S 15:28
зарплата, на жаль, нічим Вам не можу допомогти.(10:59)

Вікторовна 15:33
***, у нас МБ з 6.07.2021 затримуються.

*** 15:35
Вікторовна, у нас тоже самое

ОМС 15:37
***, 1-2 мала на увазі дні))))

бух 15:41
EVGENIY, підкажіть де я зможу знайти інформацію ,для коригування та виправлення помилки( зайво нарахованої)сумми за попередні періоди по звіту ЄСВ

Оксанка 15:41
***, у нас на півдня затримують

ОМС 15:46
Оксанка, півдня то не затримка, просто відправляють трохи пізніше

SHS 15:49
EVGENIY, щодо питання про ФОП в 4ДФ, в якому документі це можно прочитати

Лена 15:50
Галя, за то что в в 1ДФ ФОПы не ставишь_налоговая штрафует

EVGENIY 15:59
SHS, https://buhgalter.com.ua/news/zvitnist/ ... formi-1df/

EVGENIY 16:00
бух, всы перерахунки выдносяться до перыоди в якому вони зроблены

EVGENIY 16:00
бух, у вас зайво нараховано ЩО?

SHS 16:03
EVGENIY, дякую

бух, 16:07
EVGENIY,вересні 2020 збільшилися посадові оклади, зробили перерахунок відпусток, показали всю суму, а треба було різницю на яку збільшилася відпустка.

Олександра 16:17
зарплата, (8:22) по виду 2 в рядок 4 и 4.1, по виду 3 в рядок 6 и 6.1 внести сумму ЕСВ вручную

SHS 16:18
EVGENIY, тобто якщо ми офіційно через казначейство безготовковою оплатою купуємо щось у ФОП, то мище зобов"язані показувати суму покупки у 4ДФ? Так?

EVGENIY 16:19
SHS, так

Галя 16:26
Лена, дЯКУЮ!

Бух. 16:34
Підкажіть де ви перевіряєте класифікатор адміністративно-територіальних одиниць для обєднанаого звіту?

EVGENIY 16:35
Бух., https://buhgalter.com.ua/dovidnik/kspov ... teritoriy/

Бух. 16:40
EVGENIY, дякую

Відповісти

Повернутись до “Архів чату buhgalter.com.ua”