Інформація по темі "" | Публікації по тегу
27.11.19
14400 18
Друкувати
Обране

Уряд переводить трудові книжки у цифровий формат

Сьогодні, 27 листопада, Уряд схвалив проект закону щодо переведення у цифровий формат трудових книжок. Рішення Уряду дозволить скоротити бюрократичні процедури та оцифровувати процеси.

«Працівники не повинні будуть продовжувати радянську практику збирання купи довідок для підтвердження свого трудового стажу в разі втрати паперової трудової книжки або розбіжності в даних про роботу. Разом з тим пенсії та соціальні виплати поступово стануть призначатися автоматично, без зайвої бюрократії та необхідності приходити для цього в органи Пенсійного фонду», –  коментує рішення Уряду Прем’єр-міністр України Олексій Гончарук.

Відповідно до рішення Уряду та, в разі схвалення законопроекту у Верховній Раді України  електронна версія трудової книжки зменшить навантаження на роботодавців та самозайнятих працівників – ФОПів. Рішення Уряду також спростить пошук роботи та оформлення на роботу.

КМУ

Помітили помилку? Виділіть її та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити нас про це
Коментарі
18
Оксана
27.11.2019
Якщо трудові книжки працюватимуть як СДО...transparent_pxl.png
Тетяна Оксана
27.11.2019
Це перше, що подумала і я, прочитавши заголовок новини
Наталя
27.11.2019
Чим далі - тим веселіш.
ТАТКА
27.11.2019
Вже все "ПОЦИФРОВИЛИ" і "ПОЕЛЕКТРОНИЛИ" тільки нічого не працює, ні один цифровий проєкт не досконалий...
Тетяна ТАТКА
27.11.2019
Ага, вони ТАМ хароші, а ми тупі і не бажаєм навчатися уму-розуму. Значить, з нами треба прощатися. Зворотнього зв"язку немає. Розробили якийсь напрямок, кинули нам, як собаці кістку, і пішли далі. Від нас зауважень, що десь не стикується, не приймається взагалі, їх просто не може бути. Люди ж старалися, а ви саботуєте з впровадженням Складається враження, що в розробників не вистачає розуму проаналізувати практичний шлях ідеї та впровадити на практиці свої задуми. Як вам так припекло, то приведіть хочби бюджет до єдиних вимог щодо матеріального та програмного забезпечення. За рахунок держави, ні на кого фінансовий тягар не перекладаючі.
ТАТКА Тетяна
27.11.2019
Все порозпочинали , але до толку нічого не довели
Соня ТАТКА
27.11.2019
Да-да! Начинали - веселились, подсчитали - прослезились... Впрочем, прослезились мы transparent_pxl.png
Тетяна Соня
27.11.2019
то ли ещё будет, ой-ой-ой!
Соня Тетяна
27.11.2019
Ой, да что Вы! Разве лунатики(пришельцы) могут снизойти до рядовых исполнителей! Им главное гранты попилить и отчитаться пендосам - так, мол, и так, дядя Сэм, задание выполнено.
Соня
27.11.2019
Вообще-то меня начинает напрягать горячка, с которой Зебілики пытаются нас всех оцифровать. Нормальные люди решают такие вопросы постепенно - делают пилотный проект, смотрят как он работает, делают в нем изменения и улучшения и только потом! начинают полномасштабную эксплуатацию. А эти - черт летит, нога висит! Словно боятся, что их турнут прежде чем они успеют всем нагадить.
*** Соня
29.11.2019
Ви знаєте, читаю такі коменти як Ваш і дивуюсь людям які таке пишуть. Хочу на перед повідомити ,що мені "не холодно і не жарко" ні від попередньої влади ні від діючої, ну ви зрозуміли про що я. Які ви наївні ви думаєте що це Зе команда вже встигла за кілька місяців розробити всі електронні проєкти??? Чи ви забули коли ще йшла мова про (СДО, Є-Дата, Електронний кабінет платника податків - який нічого не тяне і не перевіряє, ID - карти до яких потрібно носити ще аркуш А-4 із зазначенням місця реєстрації, електронні програми управлінь праці які на сьогоднішній день зіткнулись із нездоровими проблемами по лінії відшкодування пільг та субсидій - це все було розроблено Зе командою??? Майте здоровий глузд? Не нервуйте нікого і нехай Вам щастить!!!
Соня ***
29.11.2019
*** - ой, ну что ж Вы такой(такая) нервный(нервная)! Можно подумать, что нынешней власти кто-то иголки под ногти засовывает, чтобы они продолжали галопом оцифровывать все подряд! Может быть им стоило бы слегка подумать, прежде чем продолжать дебильный курс предшественников "на всеобщую цифровизацию" всего и вся? Разобраться, например, есть ли материально-техническая база у бюджетников для внедрения их великих цифровых идей? Запустить пару-тройку пилотных проектов? Короче, за ними, что черти гонятся?
Тетяна Соня
29.11.2019
Дизлайки пішли... Це ж хто прочитав, дубілет? Хоча їх зворотнього зв"язку не треба, там девіз "земля - прощай"
Соня Тетяна
29.11.2019
transparent_pxl.png transparent_pxl.png
Карл
29.11.2019
Я розумію, що багатьом не подобається електроніфікація чи як її там назвать. Що все нове, що багато змін немає матеріальної бази. В період реформ завжди важко пристосовуватись. Але це прогрес, і якщо копнути глибше, то повна електронізація при правильном напрямку дійсно зробить полегшення для людей, знизить чи повністю забере бюрократичний та корупційний чинники та поліпшить саму якість надання послуг.
Тетяна Карл
29.11.2019
При правильному підході - так. У нас же все робиться так, що "кошка бросила котят, пусть... гуляют как хотят". Навіщо напрягатися та аналізувати свої недоробки, як є безплатні і безправні піддослідні кролики, яким можна в приказному порядку вмінить застосування на практиці будь-якої придурі "згори"
Ганна Карл
29.11.2019
Взагалі-то вони це називають "цифровізацією" або ж "діджиталізацією" transparent_pxl.png Прогрес - це добре! АЛЕ! В нашій країні завжди є "але" - якби ці реформи починали з аналізу наявних можливостей, зокрема наявної матеріально-технічної бази, було б краще. Чомусь в нашій країні всі "рехворматори" діють за формулою - "задом наперед": спершу гучно проголошується, що від завтра ми починаємо нове життя в нашому прекрасному "цифровому раю", а завтра виявляється, що комп"ютери та сервери застарілі. І новий прекрасний "цифровий рай" обертається "цифровим пеклом". Чи їм мізків не вистачає, чи звивин на тих мізках?
Оксана
02.12.2019
Все це добре буде працювати у Німеччині, Китаї, Японії та інших цифрових розвинених країнах. У наших керівників ідеї цікаві, все на майбутнє але ніхто не хоче перед цим виділити пару мільйонів на оновлення комп*ютерів (ін. техніки), меблів і т.д. А то реформи йдуть а ми (державні службовці) працюємо в таких Г умовах, ще з СССР меблі та інший майновий фонд. Зробіть людям краще достойні умови для праці, а потім запускайте реформи. ТОму що наші компи навіть СДО не хочуть тягнути.
Залишити коментар:
Для того, щоб роздрукувати текст необхідно авторизуватись або зареєструватись
Дякуємо, що читаєте нас Увійдіть і читайте далі