Інформація по темі "" | Публікації по тегу
28.05.21
4525 0
Друкувати
Обране

Форма № 4-ПН: звіт про звільнення слід подавати за новою формою

Мінекономіки наказом від 18.03.2021 р. № 563 затвердило нову форму звіту № 4-ПН «Інформація про заплановане масове вивільнення працівників у зв'язку із змінами в організації виробництва і праці» та Порядок подання цієї форми.

Попередня форма цього звіту, затверджена наказом Мінсоцполітики від 31.03.2013 р. № 317, втратила чинність з дня офіційного опублікування наказу № 563з 16.04.2021 р.

Цей звіт слід подавати міським, районним і міськрайонним центрам зайнятості та філіям регіональних центрів зайнятості за місцем провадження господарської діяльності підприємств, установ та організацій.

Форма № 4-ПН заповнюється в разі запланованого масового вивільнення працівників у зв'язку із змінами в організації виробництва і праці, у тому числі ліквідацією, реорганізацією або перепрофілюванням підприємств, установ та організацій, скороченням чисельності або штату працівників підприємства, установи та організації незалежно від форми власності, виду діяльності та господарювання.

Термін подання цього звіту - не пізніше ніж за два місяці до вивільнення (не пізніше ніж за 30 календарних днів до вивільнення у разі звільнення державних службовців).

Помітили помилку? Виділіть її та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити нас про це
Коментарі
0
Яка вдача - ви можете стати першим, хто прокоментує цей матеріал.
Залишити коментар:
Для того, щоб роздрукувати текст необхідно авторизуватись або зареєструватись
Дякуємо, що читаєте нас Увійдіть і читайте далі