Інформація по темі "" | Публікації по тегу
15.09.20
11070 2
Друкувати
Обране

Щодо тривалості щорічної основної відпустки музичного керівника ЗДО

Щодо тривалості щорічної основної відпустки музичного керівника закладу дошкільної освіти комбінованого типу, в якому 6 груп, з яких дві групи - спеціальні, одна - інклюзивна, та повідомляємо

Порядок надання щорічної основної відпустки тривалістю до 56 календарних днів керівним працівникам навчальних закладів та установ освіти, навчальних (педагогічних) частин (підрозділів) інших установ і закладів, педагогічним, науково-педагогічним працівникам та науковим працівникам (далі - Порядок) затверджений постановою Кабінету Міністрів України від 14.04.97 р. N 346.

Тривалість щорічної основної відпустки педагогічних працівників закладів дошкільної освіти визначена у розділі I додатка до зазначеного Порядку. Зокрема, тривалість щорічної основної відпустки для музичних керівників закладів дошкільної освіти загального типу становить 42 календарні дні, для музичних керівників закладів дошкільної освіти компенсуючого типу - 56 календарних днів.

У примітці 1 до цього розділу зазначено, що завідувачу, вихователю-методисту, інструктору з фізкультури, музичному керівнику, практичному психологу, соціальному педагогу дошкільних закладів загального типу надається щорічна основна відпустка тривалістю 56 календарних днів, якщо вони обслуговують групи, в яких не менш як 50 відсотків дітей, які потребують корекції фізичного і психічного розвитку, або якщо в цих закладах укомплектовано не менш як 50 відсотків таких груп.

Відповідно до Типових штатних нормативів дошкільних навчальних закладів, затверджених наказом Міністерства освіти і науки України від 04.11.2010 р. N 1055 (із змінами), посада музичного керівника у штатних розписах закладів дошкільної освіти вводиться з розрахунку 0,25 штатної одиниці на одну групу. У закладі дошкільної освіти на 4 групи вводиться одна ставка.

Отже, якщо музичний керівник на одну ставку обслуговує 2 групи спеціальні та 2 групи загального типу, то такому працівнику надається щорічна основна відпустка тривалістю 56 календарних днів.

Лист Міносвіти від 26.06.2020 р. N 6/829-20

Помітили помилку? Виділіть її та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити нас про це
Коментарі
2
Ирина
15.09.2020
Обидно.т
Ирина
15.09.2020
Обидно. Работаю в районовском детсаду, у меня 6 групп. Утренники. После работы приходят родители, учим с ними и детьми танцы. Побеждаем в конкурсах. Дома пишу сама песни деткам. А отпуск не заслужила как у всех.А ведь музруки не меньше работают .Воспитатели пол дня а мы и на подмены идём и с утра до вечера тоже с детьми.
Залишити коментар:
Для того, щоб роздрукувати текст необхідно авторизуватись або зареєструватись
Дякуємо, що читаєте нас Увійдіть і читайте далі
pw-image
Читайте сайт за ціною чашки кави
Платне користування buhgalter.com.ua передбачає:
  • доступ до новин, статей, довідників
  • безлімітні завантаження бланків
  • відсутність реклами.
Передплатники PRO-доступу, «Бюджетної бухгалтерії», «Оплата праці» та користувачі «FIT-Бюджет» отримують безкоштовний доступ до порталу бонусом до передплати.
Передплата подовжується автоматично щомісяця, але відмовитися можна у будь-який момент. Я погоджуюсь з користувацькими умовами
60
грн/
місяць
Вже передплатили? Увійти
Передплата подовжується автоматично щомісяця, але відмовитися можна у будь-який момент. Я погоджуюсь з користувацькими умовами
ic-acc-pay
×