Інформація по темі "" | Публікації по тегу
12.03.20
11189 0
Друкувати
Обране

Щодо визначення посадових окладів головного бухгалтера та заступника директора дитячо-юнацької спортивної школи

В умовах оплати праці, затверджених наказом Мінсім'ямолодьспорту від 23.09.2005 р. N 2097 "Про впорядкування умов оплати праці працівників бюджетних установ, закладів та організацій галузі фізичної культури і спорту" <;...> (далі - наказ N 2097), не визначено тарифних розрядів для головних бухгалтерів, заступників керівників закладів фізичної культури і спорту, зокрема дитячо-юнацьких спортивних шкіл, оскільки відповідно до підпункту 2 пункту 2 наказу N 2097 їх посадові оклади визначаються у відсотках до посадового окладу керівника.

Посадовий оклад директора дитячо-юнацької спортивної школи, що визначається за схемою тарифних розрядів додатка 7 до наказу N 2097, в залежності від групи за оплатою праці, підвищується на додатковий коефіцієнт, встановлений постановою Кабінету Міністрів України N 755, враховуючи категорію дитячо-юнацької спортивної школи.

При застосуванні додаткового підвищуючого коефіцієнта утворюється новий посадовий оклад директора, який визначається у штатному розписі ДЮСШ. Від нового (підвищеного) розміру посадового окладу встановлюються посадові оклади працівників, які розраховуються у відсотковому відношенні від посадового окладу керівника, наприклад, такі, як посадовий оклад заступника директора з навчально-тренувальної роботи, заступника директора з адміністративно-господарської роботи, посада якого вводитися за наявності власної матеріально-технічної бази, та головного бухгалтера.

Матеріальна допомога та інші виплати визначаються із розміру посадового окладу, що береться для розрахунку заробітної плати.

Лист Мінкульту від 22.02.2020 р. N 801/С-229/20/16.5

Помітили помилку? Виділіть її та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити нас про це
Коментарі
0
Яка вдача - ви можете стати першим, хто прокоментує цей матеріал.
Залишити коментар:
Для того, щоб роздрукувати текст необхідно авторизуватись або зареєструватись
Дякуємо, що читаєте нас Увійдіть і читайте далі