Информация по теме "" | Публикации по тегу
04.06.24
258 0
Распечатать
Избранное

Обладнання для друку на пакетах від компанії «Домінанта»: яке вибрати

Для реклами товарів і послуг компанії використовують різні вироби й носії. Для нанесення слоганів, логотипів, контактних даних найкраще вибирати продукцію, яка всюди супроводжує споживача. Це, наприклад, паперові та поліетиленові пакети.

У торговельних мережах такий товар постійно має попит. Придбавши раз, покупець бере його з собою знову, коли збирається за покупками. Тому фірмові знаки, нанесені на такий носій, завжди нагадують про компанію. Це ненав’язлива, проте ефективна реклама.

 

Особливості друку на пакетах

Продукція з логотипом підвищує лояльність покупця, допомагає компанії або мережі зарекомендувати себе. Тому обладнання для друку на пакетах використовують різноманітні підприємства. За допомогою спеціальної машини можна перетворити звичайний виріб на джерело реклами, який допоможе збільшити кількість клієнтів та підвищити показники продажів.

На пакетах друкують не тільки логотипи та слогани, а й іншу інформацію, в якій виникає потреба. Зручно вказувати назву й контактні дані підприємства, щоб покупець мав змогу зателефонувати або завітати до офісу ще раз. Останнім часом рідко використовують вироби з поліетилену, адже з екологічних міркувань від них намагаються остаточно відмовитись.

Більшість виробників переходить на паперові пакети з міцного матеріалу для багаторазового використання. На такі носії можна наносити різноманітну інформацію використовуючи не тільки чорно-білу гаму. Як альтернативу та довготривалу заміну поліетиленового варіанту використовують також тканинні сумочки. Це дуже зручні багаторазові вироби, з якими не тільки ходять за покупками, а й просто носять їх, як складову образу.

Яку техніку придбати для друку на пакетах

Кожне підприємство має певні обсяги виготовлення товарів і друку. Комусь потрібна невелика кількість продукції, хтось щодня прагне отримувати більші тиражі. Тут усе залежить від величини й напрямку діяльності компанії, типу продукції, яку вона продає, а також кількості клієнтів.

https://domino-kiev.com.ua/uploads/images/b3JpZ2luYWw=/SKHzcpR2R8Y0BywR6EqbrRRphyaMqPbLiHXaoOwX.png

У будь-якому випадку важливо, щоб маркувальні принтери працювали швидко та їх можна було інтегрувати в загальний виробничий процес. Тоді обладнання функціонуватиме безперервно й потребуватиме мінімального втручання з боку оператора. Має значення також здатність машини точно відтворювати заданий макет.

Компанія «Домінанта» пропонує наступні види обладнання для друку на пакетах та інших носіях:

  • термотрансферні. Це універсальні системи з двома варіантами ширини голівок для друку, які здатні друкувати на високій швидкості коди, тексти та зображення. Їх використовують, коли потрібно нанести маркування на гнучку упаковку або етикетку;
  • універсальні термоструменеві. Ці пристрої можна використовувати в різних галузях — від виробництва продуктів харчування до охорони здоров’я. Завдяки компактним розмірам друкуючої голівки та гнучкому монтажу техніку легко інтегрувати у виробничу лінію;
  • аплікатори. За допомогою цих машин на паперові й поліетиленові пакети наносять етикетки з інформацією про товар. Корпус такого пристрою добре захищений, тому його можна використовувати й в несприятливих умовах.

Це обладнання також можна використовувати для інших носіїв, зокрема коробок, палет і самої продукції.

Друк на пакетах необхідний не тільки для інформування, його використовують як рекламний інструмент. Важливо, щоб дані були чіткими й розбірливими, легко читалися та не стиралися. З такими задачами впорається обладнання від компанії «Домінанта», випущене британським виробником.

 

Заметили ошибку? Выделите ее и нажмите Ctrl+Enter, чтобы уведомить нас об этом



Комментарии
0
Какая удача - вы можете стать первым, кто прокомментирует этот материал.
Оставить комментарий:
Для того, щоб роздрукувати текст необхідно авторизуватись або зареєструватись
Дякуємо, що читаєте нас Увійдіть і читайте далі
pw-image
Читайте сайт за ціною чашки кави
Платне користування buhgalter.com.ua передбачає:
  • доступ до новин, статей, довідників
  • безлімітні завантаження бланків
  • відсутність реклами.
Передплатники PRO-доступу, «Бюджетної бухгалтерії», «Оплата праці» та користувачі «FIT-Бюджет» отримують безкоштовний доступ до порталу бонусом до передплати.
Передплата подовжується автоматично щомісяця, але відмовитися можна у будь-який момент. Я погоджуюсь з користувацькими умовами
60
грн/
місяць
Вже передплатили? Увійти
Передплата подовжується автоматично щомісяця, але відмовитися можна у будь-який момент. Я погоджуюсь з користувацькими умовами
ic-acc-pay
×