Информация по теме "" | Публикации по тегу
24.03.20
1174 0
Распечатать
Избранное

Переваги придбання побутової техніки в інтернет-магазинах

Щодня об’єм товарів, куплених через Інтернет, лише збільшується. Це стосується не лише одягу, продуктів, а й різноманітної побутової техніки. Багато покупців все частіше купують необхідні їм електричні пристрої в інтернет-магазинах, замість того щоб ходити по магазинам.

Враховуючи цей факт, безліч компаній відкрили свої представництва в мережі Інтернет. Це зручні та зрозумілі веб-сайти, де представлений весь асортимент продукції. Магазин побутової техніки для дому «DomComfort» у Києві не став виключенням, тепер робити необхідні покупки можна за посиланням https://dcomfort.com.ua/, де кожен покупець знайде для себе великий вибір найбільш популярних товарів та офісної техніки.

Переваги співпраці з інтернет-магазином

Купуючи товари в Інтернеті, кожен клієнт отримує багато переваг, які і роблять покупки в мережі такими популярними:

  1. Головна перевага – надзвичайна економія часу, адже замовлення можна зробити не виходячи з дому, витративши на вибір товару лише 10 – 15 хвилин.
  2. Інший досить значний плюс – економія бюджету. Зазвичай товари придбані через Інтернет набагато дешевші ніж в спеціалізованих магазинах, навіть враховуючи витрати на доставку. Це обумовлено тим, що інтернет-магазини не витрачають кошти на оренду. Також магазини, що працюють в мережі не накручують ціни на товари.
  3. Часом на сайтах можуть розміщувати набагато більше товарів, ніж в звичайних магазинах. В просторі Інтернету немає обмежень і каталог може містити від десятків чи сотень, до тисячі найменувань.
  4. Практично в усіх інтернет-магазинів є розділ з відгуками покупців, ознайомившись з ними можна більше зрозуміти про якість та можливості того чи іншого товару. Також можна переглянути рейтинги продукції і обрати найбільш популярні моделі.
  5. Різноманітні форми оплати – також вагомий плюс покупок через мережу Інтернет.

Крім усього вище перерахованого варто відзначити, що магазин «DomComfort» пропонує купити необхідні вам товари у кредит на досить вигідних умовах.

Умови кредитування від «DomComfort»

Для оформлення товару в розстрочку вам не потрібно буде пред’являти довідку про доходи. Досить буде вашого слова про те, що ви дійсно зможете вносити щомісячний платіж. Магазин не враховує кредитну історію і дає можливість брати техніку в кредит навіть студентам.

«DomComfort» – один з небагатьох магазинів, який дозволяє оформляти кредити без першого внеску, просто сплачуючи фіксований щомісячний платіж. Це дуже вигідно для більшості покупців.

Компанія пропонує на вибір лише брендову продукцію, високої якості з розширеною гарантією. В магазині діє безкоштовна доставка товарів, що можлива по всій території України. Спеціалісти допоможуть вам встановити, підключити та протестувати техніку. Менеджер обов’язково вам допоможе з вибором приладів.

Заметили ошибку? Выделите ее и нажмите Ctrl+Enter, чтобы уведомить нас об этом



Комментарии
0
Какая удача - вы можете стать первым, кто прокомментирует этот материал.
Оставить комментарий:
Для того, щоб роздрукувати текст необхідно авторизуватись або зареєструватись
Дякуємо, що читаєте нас Увійдіть і читайте далі
pw-image
Читайте сайт за ціною чашки кави
Платне користування buhgalter.com.ua передбачає:
  • доступ до новин, статей, довідників
  • безлімітні завантаження бланків
  • відсутність реклами.
Передплатники PRO-доступу, «Бюджетної бухгалтерії», «Оплата праці» та користувачі «FIT-Бюджет» отримують безкоштовний доступ до порталу бонусом до передплати.
Передплата подовжується автоматично щомісяця, але відмовитися можна у будь-який момент. Я погоджуюсь з користувацькими умовами
60
грн/
місяць
Вже передплатили? Увійти
Передплата подовжується автоматично щомісяця, але відмовитися можна у будь-який момент. Я погоджуюсь з користувацькими умовами
ic-acc-pay
×