Информация по теме "" | Публикации по тегу
09.09.18
1788 0
Распечатать
Избранное

Як раціонально орендовати житло у місті Лева

Сьогодні дуже багато людей у Львові живуть не у своєму житлі, а орендують його в інших. На це існує багато причин – переїзд через роботу, пошук кращого життя, навчання, туризм. Якби там не було, кожен бажає знайти собі найкращу квартиру. Але щоб не наступити на граблі, треба знати деякі нюанси пошуку житла.

Треба пам’ятати, що шукаючи житло самостійно, є великий ризик натрапити на шахрая, або нечистого на руку орендодавця. Тому краще звернутись до перевіреного агентства нерухомості Comfort Realty, яке зможе надати гарантію на оренду вибраного вами житла. Звичайно це вийде декілька дорожче, але ви точно знатимете, що орендована вами квартира тільки ваша на прописаний у договорі строк.

Довгострокова і подобова оренда

Зазвичай пошук житла починають з розуміння того, на який проміжок часу потрібна оренда. Від цього залежить його вартість, наявність предметів побуту та інше. Розглянемо ближче.

  • Оплата. Довгострокова оренда коштує значно дешевше, ніж подобова.

  • Предмети побуту. Житло, призначене для довгострокової оренди, може мати мінімум предметів побуду (посуд, постіль тощо), бо зазвичай такі речі орендар має свої. А ось подобова оренда вже має в собі наявність усіх необхідних предметів побуту.

  • Техніка. Те ж саме відноситься і до техніки. Пральна машина, мікрохвильова піч, холодильник – все це повинно бути в квартирі, яка здається подобово. Для квартир довгострокової оренди ці моменти обговорюються індивідуально.

Звичайно, якщо ви приїхали у Львів у туристичних цілях або у відрядження на декілька днів, то немає сенсу платити за цілий місяць проживання. У місті ви зможете знайти багато варіантів подобової оренди. А ось довгострокова оренда – це найкращий варіант для студентів чи тих, хто не має змоги одразу купити собі житло.

Місце розташування житла і його клас

Квартири на ринку оренди дуже різні, тому і ціна на них також різна. Якщо ви вибираєте собі житло в центрі Львова, то ціна на нього буде значно дорожче. Зекономити можна вибрав місце проживання не в центрі, а, наприклад, у спальному районі, особливо якщо ви плануєте довгострокову оренду. Головне, обрати будинок зі зручною транспортною розв’язкою.

Також на ціну впливає і клас житла. Сучасний ремонт, техніка, а також такі доповнення, як підземне паркування, охорона значно підвищує ціну. Дуже важливо визначитись з ціновим діапазоном до початку пошуку. При невеликому бюджеті прописати для себе, чого ви чекаєте від житла.

Укладення договору

Досить важливим моментом перед оплатою оренди є укладення договору орендаря с орендодавцем. В ньому повинно бути прописано майно, яке є в квартирі, сума оплати, день оплати кожний місяць тощо. Якщо орендодавець не бажає укладати такий договір, то потрібно замислитись з приводу співпраці з ним. Так можна уникнути різних подальших незручностей.

 

Заметили ошибку? Выделите ее и нажмите Ctrl+Enter, чтобы уведомить нас об этом



Комментарии
0
Какая удача - вы можете стать первым, кто прокомментирует этот материал.
Оставить комментарий:
Для того, щоб роздрукувати текст необхідно авторизуватись або зареєструватись
Дякуємо, що читаєте нас Увійдіть і читайте далі
pw-image
Читайте сайт за ціною чашки кави
Платне користування buhgalter.com.ua передбачає:
  • доступ до новин, статей, довідників
  • безлімітні завантаження бланків
  • відсутність реклами.
Передплатники PRO-доступу, «Бюджетної бухгалтерії», «Оплата праці» та користувачі «FIT-Бюджет» отримують безкоштовний доступ до порталу бонусом до передплати.
Передплата подовжується автоматично щомісяця, але відмовитися можна у будь-який момент. Я погоджуюсь з користувацькими умовами
60
грн/
місяць
Вже передплатили? Увійти
Передплата подовжується автоматично щомісяця, але відмовитися можна у будь-який момент. Я погоджуюсь з користувацькими умовами
ic-acc-pay
×