Информация по теме "" | Публикации по тегу
06.05.21
1774 0
Распечатать
Избранное

Які квіти подарувати на першому побаченні

Перед першим побаченням чоловіки завжди ретельно готуються і намагаються вразити жінку. Побачення - це дуже особливий момент, коли все трапляється вперше. Саме тому чоловікам необхідно справити гарне враження, а букет неодмінно стане у нагоді. Це недорогий презент, який ні до чого не зобов'язує, але чітко розповідає про ваше захоплення і наміри. Варіантів квіткової композиції може бути безліч: троянди, лілії, альстромерії (flowers.ua/ua/alstromerii) або корзина квітів. Головне, щоб подарунок йшов від чистого серця. 

Як підібрати ідеальний букет для побачення

При виборі букета квітів треба ретельно підготуватися і вибрати найкращий варіант з усіх можливих.

  • Для першого побачення краще за все обрати квіти без різкого запаху, ті, що вважаються нейтральними. Ідеальним вибором будуть троянди, тюльпани та альстромерії.
  • Не треба дарувати надто пишний букет. Такий подарунок може бути неправильно сприйнятий та збентежити жінку. 
  • Орієнтуйтесь на місце вашого побачення. Для побачення в кіно або на романтичній прогулянці вашій обраниці може бути важко втримати великий букет. 
  • Букет краще за все комбінувати з квітів одного кольору, або із споріднених культур, наприклад, тюльпани та іриси.
  • Не даруйте штучні квіти. Найкращий букет квітів - завжди свіжий і натуральний, в більшості країн світу штучні квіти вважаються недоречним подарунком.
  • Не забувайте про сезонні квіти. Такі композиції завжди виглядають яскраво і природньо. До того ж, юним дівчатам завжди пасують саме сезонні варіанти.

Які замовити доставку квітів

Для того, щоб не витрачати час на самостійний вибір букета, можна довірити це професіональним флористам. Якщо ви не знаєте, який букет буде ідеальним для дівчини, довіртеся професіоналам компанії Flowers.ua, які мають великий досвід. Замовити доставку квітів можна на будь-яку адресу. Дівчата вміють цінувати романтичні жести і доставка квітів додому буде саме серед таких. Оформити замовлення легко як з комп'ютера, так і за допомогою офіційного додатка сервіса Flowers.ua. На вибір представлені квіти з усього світу, більше тисячі найменувань, де кожен може знайти композицію до душі. Букет можна доповнити повітряними кульками, плюшевими іграшками, коробкою цукерок чи романтичним посланням. Власна кур'єрська служба доставляє квіти по всій країні, ви самі обираєте точний час і місце доставки в потрібний день.

Замовлення квітів онлайн має багато переваг:

  • Економія коштів - замовляючи в інтернет-магазині, ви не переплачуєте за оренду приміщення.
  • Зручність - зручні фільтри і безкоштовна допомога професіоналів зробить вибір букету простим і швидким. Оформлення замовлення відніме в вас щонайбільше 2-3 хвилини.
  • Власний додаток - в умовах, коли все більше людей користується смартфонами, сервіс Flowers.ua допоможе вам замовити квіти з доставкою для коханої у два кліки. Додаток можна безкоштовно завантажити в Google Play та App Store
  • Клієнтоорієнтованість - цілодобова можливість оформити доставку. В додатку розплачуватись легко будь-якою зручною валютою.
  • Широкий асортимент - тисячі позицій з усього світу, підбір найкращих варіантів по зручним фільтрам. Купити квіти ще ніколи не було так легко.

Зручність понад усе

Збираючись на побачення, слід подумати про те, де саме пройде ваша романтична зустріч і що буде символізувати собою букет. Троянди відмінно підходять для першого побачення. Щоб виділитися і справити враження обирайте ніжні, пастельні відтінки (наприклад, рожеві чи навіть сині троянди). Квіти в коробці підійдуть для побачення в кафе чи ресторані. До того ж, такі квіти живуть довше, а після побачення коробку можна використовувати в побуті. Яскраві квіти краще дарувати зрілим жінкам, а юним дівчатам гарно пасують ніжні букети з кремових троянд чи сезонні квіти. На перше побаченні можно просто замовити одну чи три троянди, або букет тюльпанів і доповнити їх цукерками чи фруктовою корзиною. Фруктову композицію можна навіть куштувати при побаченні під відкритим небом. Всі ці варіанти недорого коштують, зможуть підкреслити ваші романтични наміри і зроблять це максимально красиво. Дарувати квіти зовсім не обов'язково тільки на побаченнях, повірте, найбільш цінним для жінок завжди вважається букет, отриманий без усякого приводу.

Заметили ошибку? Выделите ее и нажмите Ctrl+Enter, чтобы уведомить нас об этом



Комментарии
0
Какая удача - вы можете стать первым, кто прокомментирует этот материал.
Оставить комментарий:
Для того, щоб роздрукувати текст необхідно авторизуватись або зареєструватись
Дякуємо, що читаєте нас Увійдіть і читайте далі
pw-image
Читайте сайт за ціною чашки кави
Платне користування buhgalter.com.ua передбачає:
  • доступ до новин, статей, довідників
  • безлімітні завантаження бланків
  • відсутність реклами.
Передплатники PRO-доступу, «Бюджетної бухгалтерії», «Оплата праці» та користувачі «FIT-Бюджет» отримують безкоштовний доступ до порталу бонусом до передплати.
Передплата подовжується автоматично щомісяця, але відмовитися можна у будь-який момент. Я погоджуюсь з користувацькими умовами
60
грн/
місяць
Вже передплатили? Увійти
Передплата подовжується автоматично щомісяця, але відмовитися можна у будь-який момент. Я погоджуюсь з користувацькими умовами
ic-acc-pay
×