Информация по теме "" | Публикации по тегу
14.12.18
2625 0
Распечатать
Избранное

Зручно працювати, легко підключати: як вибрати зовнішню клавіатуру для ноутбука

Користувачі, які звикли працювати за стаціонарним персональним комп’ютером, зазвичай, дуже довго намагаються адаптуватися до компактної клавіатури лептопа.

Користувачі, які звикли працювати за стаціонарним персональним комп’ютером, зазвичай, дуже довго намагаються адаптуватися до компактної клавіатури лептопа. Від цього страждає швидкість та якість набору тексту, а також витрачається дорогоцінний час. Насправді, запобігти проблемі дуже легко – до будь-якого ноутбука можна підключити звичну зовнішню клавіатуру. Головне – з відповідальністю підійти до вибору останньої.

Сучасний асортимент зовнішніх бездротових та USB-клавіатур вражає, тому пошук моделі, що відповідає індивідуальним вимогам користувача, точно не займе багато часу. Дізнатися, які клавіатури для ноутбуків є найпопулярнішими можна на www.moyo.ua.

Параметри вибору зовнішньої клавіатури для ноутбука

Оскільки комфорт під час роботи грає вирішальну роль, вибір зовнішньої клавіатури для ноутбука має базуватися на таких параметрах:

  • Ергономічність. Головна вимога до зовнішньої клавіатури – це простота та зручність у використанні. Також спеціалісти рекомендують у індивідуальному порядку підбирати її форм-фактор.

  • Наявність усіх необхідних у процесі використання клавіш. Так, для роботи у текстових редакторах можна обрати компактний варіант без бокового цифрового блоку. Якщо ж клавіатура потрібна, наприклад, для складання кошторисів, без NumPad не обійтися.

  • Спосіб підключення. У цьому питанні слід орієнтуватися на розміри робочого місця та особисті звички. Якщо USB-кабель не заважатиме під час роботи, сміливо можна обирати дротову клавіатуру. Якщо ж зайві шнури критично вплинуть на продуктивність праці – краще зупинити вибір на бездротовій моделі.

  • Портативність. Оскільки ноутбук – це девайс, який майже завжди під рукою, слід враховувати й те, що клавіатура також має бути максимально «мобільною», тобто легко підлягати транспортуванню. Оптимальний варіант – моделі, які без проблем можна помістити у вільне відділення кейсу для ноутбука.

  • Легкість ходу клавіш. Звичайно, важливо, щоб клавіші під час роботи без проблем натискалися з першого разу, оскільки навіть мінімальне їх «западання» може призвести до появи помилок у тексті.

  • Відстань між клавішами та глибина їхньої «посадки». Дизайн та розташування клавіш також варто обирати, орієнтуючись на власні «друкарські» звички та переконання.

Щоб робота за ноутбуком не приносила дискомфорт і проходила без ексцесів, прихильникам стаціонарних комп’ютерів варто задуматися про придбання якісної та ергономічної зовнішньої клавіатури.

Заметили ошибку? Выделите ее и нажмите Ctrl+Enter, чтобы уведомить нас об этом



Комментарии
0
Какая удача - вы можете стать первым, кто прокомментирует этот материал.
Оставить комментарий:
Для того, щоб роздрукувати текст необхідно авторизуватись або зареєструватись
Дякуємо, що читаєте нас Увійдіть і читайте далі
pw-image
Читайте сайт за ціною чашки кави
Платне користування buhgalter.com.ua передбачає:
  • доступ до новин, статей, довідників
  • безлімітні завантаження бланків
  • відсутність реклами.
Передплатники PRO-доступу, «Бюджетної бухгалтерії», «Оплата праці» та користувачі «FIT-Бюджет» отримують безкоштовний доступ до порталу бонусом до передплати.
Передплата подовжується автоматично щомісяця, але відмовитися можна у будь-який момент. Я погоджуюсь з користувацькими умовами
60
грн/
місяць
Вже передплатили? Увійти
Передплата подовжується автоматично щомісяця, але відмовитися можна у будь-який момент. Я погоджуюсь з користувацькими умовами
ic-acc-pay
×