Інформація по темі "" | Публікації по тегу
15.11.20
1708 0
Друкувати
Обране

Чи варто брати кредит під заставу нерухомості в Україні?

Стабільність цін на нерухомість останні 10 років в Україні дає її власникам певні переваги.

Будь-яка нерухомість, особливо в обласних містах, може принести гарний прибуток, якщо знати, куди звернутися. Сьогодні мова піде про кредити під заставу нерухомості в Україні. Деякі беруть кредит під заставу особистого майна змушене, проте велика частина прагне реалізувати отримані гроші, розвиваючи свій бізнес або інвестуючи в перспективний проект. Взяти кредит під заставу нерухомості в Україні найкраще у надійної компанії з високим рейтингом і реальними відгуками клієнтів. На сьогоднішній день однією з кращих комерційних кредитних організацій в нашій країні є «Банкнота», яка надає можливість фізичним та юридичним особам отримати кредит під заставу нерухомості в Україні з хорошими умовами. Отже, розберемося, що таке заставний кредит? У чому його особливості та переваги? Чи варто використовувати такий варіант просування для свого бізнесу?

Кредит під заставу нерухомості в Україні

Заставний кредит - це особлива форма фінансових відносин між позичальником і кредитором. На відміну від стандартної позики, такий вид кредиту передбачає додатковий договір, в якому зазначено, що в разі несплати всієї суми кредиту позичальником в установлений строк, власником заставної нерухомості стає компанія-кредитор.

Здавалося б, це великий ризик, і всі умови сформовані таким чином, щоб захистити позикодавця. Проте, існує і зворотна сторона медалі - це більш вигідні умови по всіх пунктах, а саме:

  • Більш низька процентна ставка;
  • Більша сума кредиту, яка корелює з ринковою ціною заставної нерухомості;
  • Менша кількість бюрократії при оформленні;
  • Відсутність необхідності страхування життя / здоров'я / застави та інше.

Заставний кредит від компанії «Банкнота»

«Банкнота» - одна з найбільших комерційних кредитних організацій в нашій країні. На поточний момент її умови отримання кредиту під заставу нерухомості в Україні є найбільш оптимальними. Щоб взяти кредит під заставу нерухомості в даній компанії потрібно:

  • Паспорт;
  • ІПН;
  • Правовстановлюючі документи на нерухомість;
  • Заява на кредит.

Які умови пропонує «Банкнота»?

  • Сума кредиту до 15 000 000 гривень (80% від вартості застави);
  • Фіксована ставка - 1,5%;
  • Термін погашення - до 60 місяців.

Розгляд заявки клієнта відбувається протягом 9 хвилин. «Банкнота» забезпечує безкоштовну оцінку нерухомості в той же день, а також оформлення всіх необхідних документів за рахунок компанії. Всю суму позики Ви можете отримати готівкою в банку в будь-якій валюті. При необхідності «Банкнота» надає юридичні консультації з будь-якого питання, пов'язаного з кредитуванням. Подати заявку на кредит під заставу нерухомості в Україні можна на офіційному сайті «Банкнота» або по телефону + 38-067-930-99-99.

Помітили помилку? Виділіть її та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити нас про це



Коментарі
0
Яка вдача - ви можете стати першим, хто прокоментує цей матеріал.
Залишити коментар:
Для того, щоб роздрукувати текст необхідно авторизуватись або зареєструватись
Дякуємо, що читаєте нас Увійдіть і читайте далі
pw-image
Читайте сайт за ціною чашки кави
Платне користування buhgalter.com.ua передбачає:
  • доступ до новин, статей, довідників
  • безлімітні завантаження бланків
  • відсутність реклами.
Передплатники PRO-доступу, «Бюджетної бухгалтерії», «Оплата праці» та користувачі «FIT-Бюджет» отримують безкоштовний доступ до порталу бонусом до передплати.
Передплата подовжується автоматично щомісяця, але відмовитися можна у будь-який момент. Я погоджуюсь з користувацькими умовами
60
грн/
місяць
Вже передплатили? Увійти
Передплата подовжується автоматично щомісяця, але відмовитися можна у будь-який момент. Я погоджуюсь з користувацькими умовами
ic-acc-pay
×