Інформація по темі "" | Публікації по тегу

Статті: Звітність

Установа уклала договір цивільно-правового характеру (далі — ЦПХ) з фізичною особою про надання послуг. Сума договору — 88 тис. грн. Чи обов’язково інформацію про такий договір розміщувати в електронній системі закупівель (далі — ЕСЗ)?
Розглянемо, як правильно відобразити в Об’єднаному звіті працівників, які проходять військову службу.
Ситуація. Подали Податковий розрахунок з типом «Звітний» за звітний квартал і він прийнятий контролерами. Але згодом… виявили в даних додатка Д1 помилку. Як виправитися?
Установа списує основний засіб, на який не повністю нараховано амортизацію. Зазначений актив було отримано як благодійна допомога. Як правильно закрити субрахунок 5111 при списанні такого об’єкта? В яких рядках фінансової звітності за I півріччя 2023 року відобразити цю операцію?
Лист Держстату від 18.05.2023 № 19.1.2-26/У-70-23/66
Мінфін затвердив зміни до переліку форм бюджетної звітності розпорядників бюджетних коштів. Маємо на увазі зміни до Порядку № 44*. Які саме новації запроваджено наказом № 84** — читайте у цьому матеріалі.
Заповненню Об’єднаного звіту з ПДФО, ВЗ та ЄСВ був присвячений тематичний номер «Податки & бухоблік», 2024, № 3. Сьогодні продовжимо цю тему і поговоримо окремо про формування Об’єднаного звіту з подвійним типом «Звітний» як «Довідковий».
У головного бухгалтера так багато справ і так мало часу. Однією із важливих справ є щорічне оцінювання. По суті, для самого головбуха найскладніше — це заповнити Анкету, де слід «похвалити» себе самого. Справа неважка, однак про неї слід пам’ятати і зробити у встановлений строк. Наша стаття стане вам нагадуванням та шпаргалкою у цьому питанні.
Про правила виправлення помилок в Об’єднаній звітності ми з вами говорили в статті «Помилка в Об’єднаному звіті: як виправити?» // «Податки & бухоблік», 2024, № 10. А зараз пропонуємо розглянути на конкретних прикладах, як ці правила працюють.
Невдовзі кожному бухгалтеру доведеться складати Неприбутковий звіт за 2023 рік. Як це зробити правильно? Розповімо в нашому матеріалі.

Дякуємо, що читаєте нас Увійдіть і читайте далі
pw-image
Читайте сайт за ціною чашки кави
Платне користування buhgalter.com.ua передбачає:
  • доступ до новин, статей, довідників
  • безлімітні завантаження бланків
  • відсутність реклами.
Передплатники PRO-доступу, «Бюджетної бухгалтерії», «Оплата праці» та користувачі «FIT-Бюджет» отримують безкоштовний доступ до порталу бонусом до передплати.
Передплата подовжується автоматично щомісяця, але відмовитися можна у будь-який момент. Я погоджуюсь з користувацькими умовами
60
грн/
місяць
Вже передплатили? Увійти
Передплата подовжується автоматично щомісяця, але відмовитися можна у будь-який момент. Я погоджуюсь з користувацькими умовами
ic-acc-pay
×