Інформація по темі "" | Публікації по тегу

Передплата buhgalter.com.ua

 

Передплачуйте доступ до улюбленого сайту buhgalter.com.ua щоб тримати руку на пульсі подій. Тримаємось разом!

 

Нас часто запитують:
Що таке платний доступ до сайту buhgalter.com.ua?
1 лютого 2021 року сайт buhgalter.com.ua ввів пейволл для доступу до контенту. Це означає, що всі матеріали на сайті тепер можна буде прочитати тільки за передплатою. У платному доступі перебувають великі авторські матеріали, аналітика, новини, бланки, законодавство, статті, довідники.
Як здійснюється передплата доступу до сайту?
Передплата подовжується автоматично щомісяця з карткового рахунку, з якого була зроблена перша передплата. Відмовитися можна у будь-який момент. Ви можете оплатити передплату карткою будь-якого банку.
Як скасувати передплату?
Скасувати передплату ви можете в особистому кабінеті на сайті buhgalter.com.ua. В розділі “Покупки” - ”Мої покупки” натисніть “Скасувати передплату” до доступу до сайту buhgalter.com.ua. Зверніть увагу, що ви можете скасувати передплату не пізніше ніж за день до дати автоматичного списання коштів. Ми нагадаємо вам про закінчення передплати за 5 дні до наступного списання коштів.
Я можу заходити з різних пристроїв?
Так, доступ з пристроїв необмежений. Але якщо ви читаєте buhgalter.com.ua на різних пристроях, вам потрібно буде залогінитися на кожному з них.
Передплатникам журналів «Бюджетна бухгалтерія» та «Оплата праці» доступ до сайту безкоштовний?
Так, для передплатників журналів «Бюджетна бухгалтерія» та «Оплата праці» доступ до сайту buhgalter.com.ua безкоштовний. Щоб користуватись сайтом, авторизуйтесь (увійдіть в обліковий запис через кнопку у верхній панелі сайту «Увійти»). Якщо у вас виникли проблеми з отримання доступу до сайту, Зв'яжіться з нашою службою підтримки — support@id.factor.ua
Не знайшли свого питання?
Зв'яжіться з нашою службою підтримки — support@id.factor.ua
Як увійти до особистого кабінету?
Для того, щоб увійти до особистого кабінету - праворуч у верхньому кутку необхідно натиснути "Увійти", ввести свій логін - це Ваша електронна пошта та пароль, який Ви вказували при реєстрації. Якщо Ви не пам'ятаєте пароль, натисніть кнопку "Забули пароль" - і пароль прийде на Вашу електронну пошту.
Помітили помилку? Виділіть її та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити нас про це

Дякуємо, що читаєте нас Увійдіть і читайте далі
pw-image
Читайте сайт за ціною чашки кави
Платне користування buhgalter.com.ua передбачає:
  • доступ до новин, статей, довідників
  • безлімітні завантаження бланків
  • відсутність реклами.
Передплатники PRO-доступу, «Бюджетної бухгалтерії», «Оплата праці» та користувачі «FIT-Бюджет» отримують безкоштовний доступ до порталу бонусом до передплати.
Передплата подовжується автоматично щомісяця, але відмовитися можна у будь-який момент. Я погоджуюсь з користувацькими умовами
60
грн/
місяць
Вже передплатили? Увійти
Передплата подовжується автоматично щомісяця, але відмовитися можна у будь-який момент. Я погоджуюсь з користувацькими умовами
ic-acc-pay
×