Інформація по темі "" | Публікації по тегу
17.01.21
1233 1
Друкувати
Обране

Як отримати онлайн кредит цілодобово?

Гроші закінчилися, а наступної зарплати чекати ще тиждень? Не вистачає невеликої суми для покупки нових туфель? Терміново треба заплатити за товар? Ці та багато інших питань виникають майже перед кожним українцем.Вирішити проблему може термінове кредитування, але отримання банківської позики потребує багато часу, збору документів, довідок і, крім того, банки не працюють цілодобово, у вихідні та святкові дні. У таких ситуаціях на допомогу приходять мікрофінансові організації(МФО), які надають онлайн кредит цілодобово,без затримок і зайвих документів. Як вони працюють і хто може оформити термінову  позику 24/7?

Що таке МФО і хто може оформити швидкий кредит 24/7?

Мікрофінансові організації - це фінансові компанії, що надають споживчі беззаставні мікрокредити.Діяльність таких організацій в нашій країні абсолютно законна - вони працюють на підставі ліцензій та дозволів, виданих Національною комісією, що здійснює державне регулювання у сфері ринків фінансових послуг. Від банків МФО відрізняються мінімальним пакетом документів, швидким прийняттям рішень і обслуговуванням навіть тих клієнтів, які мають «погану» кредитну історію. Крім того, діяльність мікрофінансових компаній не прив'язана до робочих годин і відділеннь - вони обслуговують своїх клієнтів цілодобово, вдень і вночі,в будь-який час доби.   

Отримати онлайн-кредит 24/7 в МФО можуть користувачі, які відповідають наступним критеріям:

  • є громадянами України;
  • постійне проживання на території України, крім зони проведення АТО і АРК;
  • вік - 18 і більше років;
  • наявність діючого паспорта старого або нового зразка і індивідуального ідентифікаційного коду;
  • наявність активного номера телефону українського оператора зв'язку, доступу в мережу Інтернет та банківської картки.


 

Як взяти онлайн кредит цілодобово?

Процедуру оформлення споживчого експрес кредиту розглянемо на прикладі популярного мікрофінансового сервісу Сashberry.com.ua. Перш за все, користувачеві необхідно на головній сторінці сайту вибрати суму і термін оформлення - для нових клієнтів доступна онлайн позика цілодобово в сумі до 5000 грн на строк до тридцяти діб. Після вибору праворуч в інформаційному полі ви миттєво побачите всі фінансові параметри операції, включаючи ставку відсотка, процентні платежі в день і за весь термін користування позикою, очікуваний час надходження коштів і дату погашення. Якщо ви згодні з усіма параметрами, натискаємо на кнопку «ОТРИМАТИ КЕШ!» і переходимо до реєстрації Особистого кабінету. 

На цьому етапі вказуємо номер мобільного телефону, адресу електронної пошти та унікальний пароль для входу в систему. Після реєстрації заповнюємо анкету користувача, вказуючи мінімальний набір персональної інформації. Останній крок - верифікація банківської картки, на яку мають надійти кошти. Після цього онлайн заявка надходить на розгляд автоматизованою системою. Зазвичай для нових користувачів вся процедура займає приблизно 15-20 хвилин, а при повторних зверненнях - не більше 10. Після прийняття позитивного рішення гроші зараховуються на банківський рахунок протягом декількох хвилин.

Причини відмови в оформленні онлайн кредиту 24/7?

МФО є найбільш лояльними кредитними організаціями по відношенню до своїх клієнтів: вони обслуговують навіть тих осіб, яким відмовляють банки. Отримати мікропозику цілодобово в них можуть тимчасово непрацюючі особи, студенти, пенсіонери, домогосподарки і навіть особи з простроченими банківськими кредитами. Головне - своєчасний і повний розрахунок в чітко встановлені договором терміни. Найпоширенішими причинами для відмови є неправильно зазначені персональні дані, наявність критично великого рівня простроченої заборгованості в інших МФО України або виявлені факти шахрайства.





Помітили помилку? Виділіть її та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити нас про це



Коментарі
1
loan
29.11.2023
https://credit-union.com.ua/
Залишити коментар:
Для того, щоб роздрукувати текст необхідно авторизуватись або зареєструватись
Дякуємо, що читаєте нас Увійдіть і читайте далі
pw-image
Читайте сайт за ціною чашки кави
Платне користування buhgalter.com.ua передбачає:
  • доступ до новин, статей, довідників
  • безлімітні завантаження бланків
  • відсутність реклами.
Передплатники PRO-доступу, «Бюджетної бухгалтерії», «Оплата праці» та користувачі «FIT-Бюджет» отримують безкоштовний доступ до порталу бонусом до передплати.
Передплата подовжується автоматично щомісяця, але відмовитися можна у будь-який момент. Я погоджуюсь з користувацькими умовами
60
грн/
місяць
Вже передплатили? Увійти
Передплата подовжується автоматично щомісяця, але відмовитися можна у будь-який момент. Я погоджуюсь з користувацькими умовами
ic-acc-pay
×