Інформація по темі "" | Публікації по тегу
17.11.20
17742 2
Друкувати
Обране

Чому можна довіряти торговій платформі Binomo: повний огляд

Binomo - онлайн торгова платформа, яка вже тривалий час пропонує своїм численним клієнтам можливість отримувати додатковий дохід. Особливою популярністю майданчик користується в українських трейдерів. У нашому повному огляді розберемося, що таке binomo.com і чи дійсно він заслуговує довіри.

Binomo в Україні - що це?

Компанія біном в Україні дбає про своїх клієнтів: як про початківців, так і про досвідчених. Тому намагається робити упор не стільки на кількість послуг, що надаються, а й на їх якість. Крім іншого, брокер на своєму офіційному сайті надає навчання тим, хто тільки увійшов у світ трейдингу, допомагаючи зрозуміти принципи веб-торгівлі.

Це розлучення?

Багатьом зустрічалися нібито реальні відгуки про те, що біномо.ком займається шахрайством, це розлучення і т. Д. Про це часто читають новачки, які тільки намагаються зрозуміти, як можна заробити додатковий дохід на біном. Але варто розуміти, що такі відгуки (Відгуки) пишуть ті, хто очікував швидких доходів. На жаль, трейдинг так не працює. Для цього необхідно докласти досвід і час, а також постійно вдосконалюватися в торгівлі.
Ще один момент, який підтверджує, що Binomo - це не розлучення, членство компанії категорії «A» в Міжнародної Фінансової Комісії та проходження аудиту Verify My Trade (VMT), за що і отримала сертифікат якості угод.

Вхід в особистий кабінет

Перш ніж почати торгівлю на офіційному сайті, потрібно активувати вхід в особистий кабінет. Для цього:
1. Зайти на https://binomo.com/.
2. Натиснути на кнопку входу в верхньому кутку сторінки.
3. Вписати в відкрилося поле логін і пароль.
4. Натиснути на кнопку входу.
Якщо ви не зареєстровані на сайті брокера, то досить пройти просту процедуру. При реєстрації зверніть особливу увагу на валюту рахунку - вибравши одного разу, її не можна буде поміняти. Також уважно прочитайте умови Клієнтського угоди, щоб в подальшому не виникло проблем з виведенням коштів з Binomo або блокуванням аккаунта.
навчання

Чи реально заробити українським трейдерам додатковий дохід за допомогою біном? Так, цілком. Але для цього слід у всіх подробицях вивчити навчальну базу сайту - Словник термінів і FAQ. Тільки розібравшись з навчанням, можна спробувати робити вірні прогнози.

Стратегіі

Самі по собі стратегії - перевірені методи, які допомагають трейдерам укладати вигідні угоди. На оф. сайті Binomo вони розбиті на декілька категорій для зручності користувачів: «Початківець», «Середній» і «Професіонал». Необхідно пам'ятати, що жодна стратегія не стане давати позитивний результат вічно. Потрібно навчитися правильно застосовувати ту чи іншу стратегію при укладанні угод.
Щоб випробувати стратегію без ризику втрати реальних коштів, скористайтеся демо-рахунком.
типи рахунків

Для клієнтів Binomo з UA існує кілька різновидів рахунків для торгівлі на платформі:

  • Free (демо);
  • Standard;
  • Gold;
  • VIP.

Кожен з них має свої особливості. Так, демо-акаунт доступний кожному зареєстрованому користувачу. На рахунку зараховано віртуальні 1000 $, які призначені для тренування і знайомства з функціоналом трейдингової майданчика.

Інші рахунки відкриваються за реальні гроші: Standard - від 10 $, Gold - 500 $, VIP - 1000 $. Однак умови для входу в торгівлю більш, ніж лояльні - від 1 $. При цьому кожен рахунок відрізняється списком доступних активів для трейдингу: 40+, 50+ і 60+ відповідно. Прибутковість же досягає від 85% до 90% в залежності від правильного прогнозу.

Для активації останніх двох рахунків не обов'язково вносити всю суму разом. Депозит накопичувальний.

турніри

Турніри представляють собою чесні змагання між трейдерами. Кожен турнір відрізняється кількістю учасників і призових місць, ціною докупкі і розміром гарантованого призового фонду.

Слід врахувати, що власники демо-рахунки можуть взяти участь тільки в одному безкоштовному турнірі - Daily Free. Решта відкриваються тільки при внесенні коштів на депозит.

Назва турниру

Реєстрація, долл.

Призові місця

Ррозмір призового фонду, долл.

Daily Free

безкоштовно

60

300

Two Days

7

20

2 000

Business

8

30

2 500

Week

10

30

7 000

Trophy

12

30

12 000

Golden Gate

40

30

40 000

Де завантажити додаток?

Завантажити Binomo app на телефон або планшет на Android можна в Google Play. Також завантажити додаток можна через AppStore, якщо операційна система вашого гаджета iOS. Користуватися додатком зручно, а функціонал практично не поступається деськтопной версії, але має деякі обмеження в функціоналі.

Партнери

Партнерська програма платформи BinPartner (або «партнерка») допоможе отримувати додатковий дохід завдяки рефералам, яких клієнт компанії приверне на ресурс. Для цього дана торгова площадка надає все необхідне - від вигідних умов до безкоштовних промо-матеріалів.

Відгуки трейдерів

Думка про платформу біном часто можна зустріти в мережі. Розглянемо кілька реальних відгуків про трейдингової майданчику:

Alex Ivanov: «Довго нічого не виходило, поки не виробив власну стратегію. Справа пішла в гору ».

Apost Akrip: «Я новачок і тільки недавно почав отримувати додатковий дохід. Дуже радий цій можливості ».

Bin Go: «Неодноразово потрапляв на шахраїв і багато втратив. Але переконався, що біном - надійна компанія. Працюю з ними, і все влаштовує ».

Irina Moskvina: «Вибираючи для себе платформу, потрібно враховувати перш за все безпека. Я зупинила вибір на Binomo, і в який раз переконуюся, що не помилилася ».

Олександр Степанець: «Успіх залежить в основному від вибору платформи. Я працюю з біном і ні разу не пошкодував ».

Чи реально заробити?

За час свого існування майданчик біномо представила себе максимально надійним партнером для трейдингу. І більшість тематичних форумів погоджуються з цим. Але не варто чекати, що можна швидко отримати додатковий дохід. Має пройти час, перш ніж все дійсно почне виходити.

І завжди слід пам'ятати про ризики втратити частину або навіть весь депозит. Тому так важливо, особливо початківцям трейдерам, особливу увагу приділити навчанню і розуміння того, як працює платформа. Тільки тоді можна намагатися робити вірні прогнози при укладанні угод.

Помітили помилку? Виділіть її та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити нас про це



Коментарі
2
hjh
27.01.2023
vatafak
Тарік
09.03.2023
Який трейдинг? Ви заводите до них гроші верифікуєте акаунт і карту з якої завели. Потім коли є + дохід ці уйобкит пишуть вам що потрібна верифікація карти якою я користувався декілька років тому і з якої не поповняв! Я все надаю вони відхиляють, тобто порушення всіх законів і прав конституції. І ваш сайт зовсім не про бухгалтерію а про гнилий піар біномо.
Залишити коментар:
Для того, щоб роздрукувати текст необхідно авторизуватись або зареєструватись
Дякуємо, що читаєте нас Увійдіть і читайте далі
pw-image
Читайте сайт за ціною чашки кави
Платне користування buhgalter.com.ua передбачає:
  • доступ до новин, статей, довідників
  • безлімітні завантаження бланків
  • відсутність реклами.
Передплатники PRO-доступу, «Бюджетної бухгалтерії», «Оплата праці» та користувачі «FIT-Бюджет» отримують безкоштовний доступ до порталу бонусом до передплати.
Передплата подовжується автоматично щомісяця, але відмовитися можна у будь-який момент. Я погоджуюсь з користувацькими умовами
60
грн/
місяць
Вже передплатили? Увійти
Передплата подовжується автоматично щомісяця, але відмовитися можна у будь-який момент. Я погоджуюсь з користувацькими умовами
ic-acc-pay
×