Інформація по темі "" | Публікації по тегу
06.09.20
1032 0
Друкувати
Обране

Скільки коштує лазерна епіляція в Києві

Гладка ніжна шкіра - мрія кожної жінки. Щоб домогтися такого результату, вони користуються хворобливими методиками, такими як гоління, шугарінг, депіляція воском, які дають короткочасний результат. По-іншому діє лазерна епіляція. Вона не викликає хворобливості, дискомфорту і надовго позбавляє від проблеми.

Відомо кілька різновидів лазерних технологій, кожна з яких має особливості і обмеження. Але, не так давно з'явилася в Києві 3D новинка, яка об'єднала в собі всі переваги лазерних процедур. Таку послугу пропонує мережа студій EpiLaser. Розглянемо, скільки коштує зробити лазерну епіляцію в Києві.

особливості 3D

Головна відмінність це об'єднання 3 найпопулярніших видів лазера. Гібридний трьох-хвильової апарат, який використовується для її проведення здатний генерувати три довжини хвилі, що відрізняються один від одного глибиною проникнення:

  1. 755 нм. Така ж у олександритового лазера, відмінна риса якого - активне поглинання пігменту меланіну. Олександрит радять вибирати, якщо потрібно видалити тонкі, світле волосся в чутливих зонах.
  2. 808 нм. Такий промінь видає класична Диодная апаратура. Так як потік світла помірно поглинається меланіном і проникає в глибокі шари дерми, підходить для боротьби з волосочкамі темних відтінків.
  3. 1064 нм. Цю хвилю продукує Неодимовий лазер. Через гарну проникаючу здатність, вона досягає фолікула і пошкоджує кровоносні судини, які його живлять. Це призводить до випадання волосинок. Варіант оптимальний для володарів IV-VI фототипу.

Завдяки універсальності 3Д підходить для видалення будь-якого волосся, незалежно від відтінку, ступеня жорсткості і місця розташування. Лазерну епіляцію варто робити всім, хто мріє про ідеально гладку шкіру.

Принцип дії

Трьох-кластерна епіляція полягає в дії на меланін світлового пучка, що має певну довжину. Таким чином, світлова енергія трансформується в теплову, нагріваючи судина, яка живить фолікул і приводячи до його коагуляції. Через деякий час, волоссячко випадає, і не можуть відрости.

Переваги трьох-кластерної епіляції

Порівнюючи її з іншими варіантами лазерного видалення волосся, стають видні переваги:

  1. Безболісність і відсутність дискомфорту під час сеансу. Апарат оснащений сапфіровою системою охолодження, тому клієнт не відчуває неприємних відчуттів.
  2. Безпека і відсутність побічних ефектів. При обробці не відбувається пошкодження шкірних покривів. Поява шрамів, рубців та опіків виключено.
  3. Універсальність. Прилад однаково впливає на волосинки різних відтінків. З його допомогою видаляють навіть світлу і сиву, позбавлену пігменту рослинність. Скористатися нею можуть всі бажаючі, незалежно від фототипу. Допускається навіть проведення епіляції засмаглою шкіри.
  4. Мінімальна кількість протипоказань.
  5. Швидкість. Тривалість сеансу менше, ніж при використанні інших лазерних установок.
  6. 3D лазерна епіляція коштує дорожче інших аналогічних методів, але завдяки своїй ефективності допомагає заощадити.
  7. Тривалий результат. Після першого разу, випадає до 25% волосся. Стільки з них одночасно перебуває у фазі росту. Через місяць, активізуються інші цибулини, які в перший раз були в стадії спокою, тому потрібне повторення процедури. В середньому курс складається з 8 відвідувань косметолога з інтервалом близько одного місяця. Кількість візитів в салон, залежить від структури волосків і особливостей організму людини. Надалі рекомендується 1 раз на рік проходити підтримуючу обробку, щоб тіло залишалося гладким.

Відгуки тих, хто вже випробував на собі лазерну епіляцію, доводять відсутність у неї недоліків. Деякі відзначають високу ціну, але якщо порівняти її з тим, скільки доводиться витрачати на регулярний шугарінг, віск і інші способи видалення рослинності, то сумарна вартість виявиться набагато нижче.

показання

Зробити процедуру, рекомендується людям, які хочуть надовго позбутися від проблеми. До свідчень так само відносять:

  • гірсутизм;
  • неможливість застосувати інші способи депіляції через роздратування дерми;
  • наявність чорних крапок, врослих волосків.

Протипоказанням до епіляції вважається фотодерматит і алергічна реакція на ультрафіолет. При наявності обмежень (вагітність, період лактації, дерматологічні проблеми), її варто тимчасово відкласти.
Підготовка і проведення епіляції

Спеціальна складна підготовка відсутня. Перед відвідуванням салону, необхідно відмовитися від прийому сонячних ванн протягом 2-3 днів. Також потрібно усунути волоски за допомогою бритвеного верстата або депіляційним крему. Максимальна ефективність променя спостерігається при довжині щетинок до 2 мм.

Гібридна епіляція проводиться поетапно:

  1. Косметолог оглядає ділянку, щоб виключити протипоказання і підібрати налаштування обладнання.
  2. Для захисту очей надягають спеціальні окуляри.
  3. Наноситься контактний гель, що поліпшує проникнення світлового променя.
  4. Проводиться послідовна опрацювання ділянки спеціальною насадкою.
  5. На завершення видаляються залишки гелю, і наноситься захисний крем.


Скільки коштує лазерна епіляція в місті Києві

Ціна залежить від обраної зони. Наприклад, зробити верхню губу 200 грн., Пахви 400, глибоке бікіні 900, а ноги повністю 1800 грн. Це пов'язано з тим, що площа зон різна. Отримати додаткову інформацію, скільки епіляція лазерна варто, а також про акції і знижки, можна на сайті студії ЕпіЛазер в Києві epilaser.com.ua.

Помітили помилку? Виділіть її та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити нас про це



Коментарі
0
Яка вдача - ви можете стати першим, хто прокоментує цей матеріал.
Залишити коментар:
Для того, щоб роздрукувати текст необхідно авторизуватись або зареєструватись
Дякуємо, що читаєте нас Увійдіть і читайте далі
pw-image
Читайте сайт за ціною чашки кави
Платне користування buhgalter.com.ua передбачає:
  • доступ до новин, статей, довідників
  • безлімітні завантаження бланків
  • відсутність реклами.
Передплатники PRO-доступу, «Бюджетної бухгалтерії», «Оплата праці» та користувачі «FIT-Бюджет» отримують безкоштовний доступ до порталу бонусом до передплати.
Передплата подовжується автоматично щомісяця, але відмовитися можна у будь-який момент. Я погоджуюсь з користувацькими умовами
60
грн/
місяць
Вже передплатили? Увійти
Передплата подовжується автоматично щомісяця, але відмовитися можна у будь-який момент. Я погоджуюсь з користувацькими умовами
ic-acc-pay
×