Інформація по темі "" | Публікації по тегу
20.02.23
1521 0
Друкувати
Обране

Стратегії ставок на спорт

Дізнайтесь, які існують стратегії ставок на спорт та що потрібно врахувати, щоб використовувати їх максимально корисно. Що взагалі таке стратегія та навіщо вона потрібна.

Огляд популярних стратегій ставок на спорт

Будь-яка азартна гра – це 50/50 або виграєш або ні. Але беттери завжди прагнуть підвищити власні шанси, тому роблячи онлайн ставки на спорт в Україні, використовують різноманітні стратегії. Одні з них дієві, інші ні, одні підходять лише для певних видів спорту, другі більш універсальні. Розглянемо найпопулярніші.

Що таке стратегія ставок на спорт

Стратегія, в загальному вигляді, уявляється як проведення складних розрахунків із застосуванням формул. Якщо говорити про ставки на спорт, то це дещо зовсім інше. Стратегією називають набір принципів, які сформували досвідчені беттери на основі власного досвіду.

Варто зрозуміти, що навіть найкраща стратегія не гарантує виграшу, але дозволить зменшити втрати та не повторити ті ж помилки, що вже були зроблені раніше. Дуже важливо контролювати власний банкролл, який виділяєте для ставок.

Що стосується прогнозування за певною стратегією, мається на увазі що досить тривалий період часу слідуватимете певним правилам, зазначеним в ній. Потрібна дисциплінованість та чітке виконання всіх зазначених норм.

Топ популярних стратегій

Цікаво, що навіть при досить ретельному опрацюванні стратегій ставки онлайн, досвідчені беттери не рекомендують їх одразу ж використовувати, а пропонують для початку протестувати. Перш за все це стосується вибору матчів, для яких застосовуються ті чи інші регламенти. Записуйте результати та можливі втрати/виграші та оцініть, наскільки дієвою виявилась стратегія.

Мартінгейл або стратегія догону

Роблячи ставки на спорт онлайн, цілком можна використовувати цю, одну з найпопулярніших стратегій в азартних іграх. Її суть у подвоєнні ставки після кожного програшу. Наприклад:

  • ставите 100 гривень на П1, але парі не спрацьовує;
  • наступний раз ставите на певний результат 200 гривень, вона не спрацьовує;
  • далі ставите 400 гривень. Якщо прогноз заходить, то повертаєтесь в наступному до первинних 100 гривень, якщо ні, то ставите вже 800.

Для отримання відчутної віддачі, варто ставити на події з коефіцієнтом не менше 2.00., але звісно варто реально оцінювати шанс настання того чи іншого результату. Первинна ставка не повинна бути більше ніж 1-2% від банкроллу.

Драбинка: як вона працює в ставках на спорт

Роблячи ставки на спорт в Україні, можна спробувати стратегію драбинка. Вона підходить для тих, хто планує укладати парі на невеликі суми та обирати майже вірні коефіцієнти – 1,10-1,30. Порядок дій наступний:

  • ставка на подію з коефіцієнтом в межах 1.30. Нехай це будуть ті ж 100 гривень;
  • якщо є виграш, що дуже вірогідно, то його, а також розмір первинної ставки потрібно використати для наступної події. Тобто отримавши 130 гривень, їх же знову ставите;
  • надалі якщо ставка спрацьовує все повторюється, якщо ні, то відбувається повернення до першого щабелю драбини.

В цій стратегії потрібно заздалегідь визначити кількість сходинок, тобто щабелів, по яким будете підніматись – збільшувати розмір ставки на суму виграшу. Після досягнення верхнього, незалежно від результату потрібно повертатись до першого рівня.

Ставки на фаворитів в експресах

Кожен сайт ставок на спорт пропонує експреси, тобто такі ставки, при яких коефіцієнти в разі виграшу, перемножуються між собою. Це, в результаті, дає суттєве збільшення віддачі в порівнянні з ординарами, але існують певні ризики, адже якщо хоча б одна подія з експресу не спрацює, інші також не зарахуються, незалежно від їх результатів.

Суть стратегії в тому, щоб збирати експрес з вірних парі на фаворитів. Тут коефіцієнти низькі, але при перемноженні вони дещо зростуть загалом. Крім того, цю стратегію можна використовувати і для інших «залізобетонних» результатів.

Ставки на спорт є все більш популярним видом азартних ігор в Україні. За даними опитування, проведеного Українською асоціацією азартних ігор, понад 60% українців активно займаються ставками на спорт. Індустрія лотерей і букмекерських контор в Україні суворо регулюється, діють різні закони та нормативні акти, які контролюють цю галузь. Серед них – необхідне ліцензування букмекерських контор і введення податку на виграші. В Україні працюють різноманітні букмекерські контори, як місцеві, так і міжнародні. Багато спортивних букмекерів доступні онлайн, що дозволяє користувачам робити ставки на різноманітні спортивні події, не виходячи з дому. Останнім часом онлайн-ставки стають все більш популярними завдяки своїй зручності та доступності. Для отримання додаткової інформації про ставки на спорт в Україні відвідайте веб-сайт Української асоціації азартних ігор (https://www.uagc.org.ua/) або сайт Української букмекерської асоціації (https://ips.ligazakon.net/document/JF7R900B?an=3).

Ліцензія на провадження діяльності з організації та проведення азартних ігор казино в мережі Інтернет від 20.04.2021 року, видана ТОВ «БК «ФАВБЕТ» на підставі Рішення КРАІЛ від 05.04.2021 року за №137 із змінами та Ліцензія на провадження діяльності з організації та проведення букмекерської діяльності від 28.12.2022 року, видана ТОВ «БК «ФАВБЕТ» на підставі Рішення КРАІЛ від 13.12.2022 року за № 433

Помітили помилку? Виділіть її та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити нас про це



Коментарі
0
Яка вдача - ви можете стати першим, хто прокоментує цей матеріал.
Залишити коментар:
Для того, щоб роздрукувати текст необхідно авторизуватись або зареєструватись
Дякуємо, що читаєте нас Увійдіть і читайте далі
pw-image
Читайте сайт за ціною чашки кави
Платне користування buhgalter.com.ua передбачає:
  • доступ до новин, статей, довідників
  • безлімітні завантаження бланків
  • відсутність реклами.
Передплатники PRO-доступу, «Бюджетної бухгалтерії», «Оплата праці» та користувачі «FIT-Бюджет» отримують безкоштовний доступ до порталу бонусом до передплати.
Передплата подовжується автоматично щомісяця, але відмовитися можна у будь-який момент. Я погоджуюсь з користувацькими умовами
60
грн/
місяць
Вже передплатили? Увійти
Передплата подовжується автоматично щомісяця, але відмовитися можна у будь-який момент. Я погоджуюсь з користувацькими умовами
ic-acc-pay
×